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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
25-Mar-2022
Evaluation of microbial-fructo-oligosaccharides metabolism by human gut microbiota fermentation as compared to commercial inulin-derived oligosaccharides
Roupar, Dalila
;
Coelho, Marta C.
;
Gonçalves, Daniela Alexandra
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2022
Fructooligosaccharides production and the health benefits of prebiotics
Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre
;
Simões, Lívia S
;
Gonçalves, Daniela Alexandra Martins
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Mai-2023
How prebiotics have been produced from agro-industrial waste: an overview of the enzymatic technologies applied and the models used to validate their health claims
Gonçalves, Daniela Alexandra
;
González, Abigail
;
Roupar, Dalila
, et al.
Artigo
Acesso aberto
16-Nov-2021
Human gut microbiota fermentation of microbial-fructooligosaccharides
Roupar, Dalila
;
Coelho, M.
;
Gonçalves, Daniela Alexandra Martins
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
8-Abr-2022
In-situ development of a functional prebiotic strawberry preparation
Gonçalves, Daniela Alexandra
;
Gonçalves, Vitor
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
21-Mar-2023
In-situ enzymatic conversion of sucrose into prebiotic fructooligosaccharides for the development of a functional strawberry preparation
Gonçalves, Daniela Alexandra
;
Alves, Vitor D.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
22-Nov-2023
Modulation of designed gut bacterial communities by prebiotics and the impact of their metabolites on intestinal cells
Roupar, Dalila
;
González, Abigail
;
Martins, Joana T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
21-Out-2022
Strategies for the reduction of sugar in food products
Gomes, Ana
;
Bourbon, Ana I.
;
Peixoto, Ana Rita
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho