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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
14-Nov-2019Caracterização do espumante de mel com diferentes agentes de colagemPascoal, A.; Anjos, O.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Abr-2005Caracterí­sticas cromáticas de vinhos verdes tintosAraújo, Isabel M.; Linhares, João M. M.; Pereira, Óscar M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Dez-2008Changes in aromatic characteristics of loureiro and alvarinho wines during maturationOliveira, J. M.; Oliveira, P.; Baumes, Raymond L., et al.ArtigoAcesso aberto
2012Changes in free and bound fractions of aroma compounds of four Vitis vinifera cultivars at the last ripening stagesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Bescansa, Lorenzo, et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2009Characterisation of volatile compounds in an alcoholic beverage produced by whey fermentationDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2004Characterization and differentiation of "vinhos verdes" grape varieties by terpenic compoundsAraújo, Isabel M.; Oliveira, J. M.; Pereira, Óscar M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Characterization and differentiation of five “vinhos verdes” grape varieties on the basis of monoterpenic compoundsOliveira, J. M.; Araújo, Isabel M.; Pereira, Óscar M., et al.ArtigoAcesso aberto
15-Jun-2008Characterization and differentiation of seven vinhos verdes grape varieties on the basis of monoterpenic and C13-norisoprenoid compoundsGenisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar; Oliveira, J. M.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2011Characterization of Brazilian table wines from american varietiesUliana, Maíra; Oliveira, J. M.; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
11-Out-2010Characterization of brazilian table wines from american varietiesUliana, Maíra Rodrigues; Oliveira, J. M.; Venturini Filho, Waldemar Gastoni, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Characterization of different fruit wines made from cacao, cupuassu, gabiroba, jaboticaba and umbuDuarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2011Chemical composition and sensory analysis of cheese whey-based beverages using kefir grains as starter cultureMagalhães, Karina Teixeira; Dias, Disney R.; Pereira, Gilberto V. de Melo, et al.ArtigoAcesso aberto
6-Jul-2017Colour preservation of white wines using polyphenol compoundsGenisheva, Zlatina; Roussis, I.; Cerdeira, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Comparative study of the biochemical changes and volatile compound formations during the production of novel whey-based kefir beverages and traditional milk kefirMagalhães, Karina Teixeira; Dragone, Giuliano; Pereira, Gilberto V. de Melo, et al.ArtigoAcesso aberto
2009Composition of wines from international cultivars grown in Atlantic climate (Galicia, NW Spain)Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Graña, María, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
22-Abr-2008Compostos voláteis do aroma das castas Amaral e VinhãoAraújo, Isabel M.; Pereira, Óscar M.; Amaral, António J., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Consecutive alcoholic fermentations of white grape musts with yeasts immobilized on grape skins : effect of biocatalyst storage and SO2 concentration on wine characteristicsGenisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar; Mussatto, Solange I., et al.ArtigoAcesso aberto
2007The contribution of Saccharomyces cerevisiae strains to the aromatic profile of wines from the vinhos verdes regionLemos, Claudia; Machado, Sofia; Pereira, Maria José, et al.Comunicação oral Acesso aberto
2009Correlation between instrumental and sensory analysis for the characterization of Vitis vinifera winesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Masa, Antón, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Correlation between volatile composition and sensory properties in Spanish Albariño winesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Masa, Antón, et al.ArtigoAcesso aberto