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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Nov-2014Immobilized cell systems for batch and continuous winemakingGenisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A.; Oliveira, J. M.ArtigoAcesso aberto
2019Impact of fining agents on the volatile composition of sparkling meadPascoal, Ananias; Anjos, Ofélia; Feás, Xesús, et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2012Impact of inoculum size on mead aroma compounds formation by wine strains of S. cerevisiaePereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2-Jul-2009Incidence of Botrytis cinerea and Penicillium spp. and other fungi in the regions of “Vinho Verde” (Portugal) and “Alvariño” (Spain)Silva, L. C.; Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Increasing the sustainability of the coffee agro-industry: spent coffee grounds as a source of new beveragesMachado, E.; Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2011Influence of concentration and type of support material on the immobilization of Oenococcus oeniGenisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010Influence of elevation and slope exposure on must volatiles of mencía cultivar from Ribeira Sacra (NW Spain)Rodríguez, I.; Queijeiro, J.; Masa, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Nov-2017Influence of fining agents on the sensorial characteristics and volatile composition of meadPascoal, Ananias; Oliveira, José Maria; Pereira, Ana Paula, et al.ArtigoAcesso aberto
28-Mai-2018Influence of non-allergenic fining agents on white wine phenolic and volatile compositionQuintela, Jorgina; Oliveira, J. M.; Filipe-Ribeiro, Luís, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
1992Influência da estirpe de levedura sobre o aroma na vinificação da casta Loureiro : uma experiência à escala industrialOliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. OdeteResumo em ata de conferência Acesso aberto
1995Influência do processo de clarificação do mosto sobre o desenvolvimento do aroma fermentário do grupo dos ésteres em vinhos verdes brancosOliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. OdeteResumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Integrated continuous winemaking process involving sequential alcoholic and malolactic fermentations with immobilized cellsGenisheva, Zlatina Asenova; Mota, A.; Mussatto, Solange I., et al.ArtigoAcesso aberto
14-Out-1995A investigação científica em consórcio com uma entidade de tutela regional: uma experiência no domínio da enologiaMaia, Maria Odete; Oliveira, J. M.Comunicação oral Acesso aberto
2005Isomers of 3-hexenol as varietal markers for assessment of wine originOliveira, J. M.; Faria, Marta; Sá, Filomena, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Kinetics of fermentation of different Saccharomyces cerevisiae in raspberry mustDuarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, D. R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2006Kinetics of fluorene biodegradation by a mixed cultureGomes, R. C. B.; Nogueira, R.; Oliveira, J. M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2010La composición terpénica de la variedad Godello en la D.O. ValdeorrasCanosa, P.; Otero-Mazoy, I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010La variedad Albariño en el Valle del Salnés (D.O. Rias Baixas)Otero-Mazoy, I.; Canosa, P.; Rodríguez-Vega, I., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Looking through the glass walls: women engineers in PortugalSaavedra, Luísa; Araújo, Alexandra Maria Dantas de Castro; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2013Malolactic fermentation of wines with immobilised lactic acid bacteria : Influence of concentration, type of support material and storage conditionsGenisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto