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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2005Aging of immobilized brewing yeast in a continuous bubble-column reactorBrányik, Tomáš; Lehnert, Radek; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2018Alcohol and health: standards of consumption, benefits and harm - a reviewVieira, Isabela Maria Monteiro; Santos, Brenda; Ruzene, Denise, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2001Alcohol production from cheese whey permeate using genetically modified flocculent yeast cellsDomingues, Lucília; Lima, Nelson; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
6-Abr-2008Alcoholic beverage from cheese whey: identification of volatile compoundsDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2008Alcoholic fermentation of lactose by engineered flocculent Saccharomyces cerevisiaeGuimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A.; Domingues, LucíliaArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2023Algal ProteinsMoreira, Catarina; Machado, Luís Pedro Lima; Silva, Maria, et al.Capítulo de livroAcesso restrito autor
Jul-2021Algal proteins: Production strategies and nutritional and functional propertiesGeada, Pedro; Moreira, Catarina; Silva, Maria João, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Nov-2020Aloe vera as a source of antioxidant phenolic compoundsCuvas, Ruth; Ferreira-Santos, P.; Cruz-Hernandez, M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2007Alternative flows in a microfluidic deviceOliveira, Hugo Carneiro; Miranda, J. M.; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
6-Jul-2017Alternative strategies for the extraction of compounds from natural resourcesRocha, Cristina M. R.; Pereira, Ricardo N.; Ferreira-Santos, P., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Alternative strategy for pigments production using solid-state fermentation and cheese wheyBasto, B.; Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Silvério, Sara Isabel Cruz, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Alternative strategy for pigments production using solid-statefermentation and cheese wheyBasto, B.; Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Silvério, Sara Isabel Cruz, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2016Alternatives to overcoming bacterial resistances: state-of-the-artRios, Alessandra C.; Moutinho, C.; Pinto, Flávio C., et al.ArtigoAcesso aberto
2014An air-lift biofilm reactor for the production of γ-decalactones by Yarrowia lipolyticaEscamilla-García, E.; O’Riordan, Sean; Gomes, Nelma, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2008An alternative application to the portuguese agro-industrial residue : wheat strawRuzene, Denise S.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2015An efficient Azorean thermophilic consortium for lignocellulosic biomass degradationMartins, Rita; Teixeira, Mário; Toubarro, Duarte, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-1994An explanation for the interaction mechanism of an anionic polymeric additive on yeast flocculent cellsSousa, M. Luísa; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
Dez-2011An improved microbiological water quality monitoring enzymatic kit for commercial useMendes, D.; Lima, Lígia; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Nov-2009An industrial brewer’s yeast strain in very high gravity wort fermentationsLima, Luís; Brandão, Tiago; Ferreira, António, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Jun-2016An integrated and intensified approach for enhanced bioethanol production and validation with different lignocellulosic materialsCosta, Carlos Ezequiel Antunes; Romaní, Aloia; Johansson, Björn, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto