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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2-Set-2021Economic determinants on the implementation of a Eucalyptus wood biorefinery producing biofuels, energy and high added-value compoundsGomes, Daniel Gonçalves; Teixeira, J. A.; Domingues, LucíliaArtigoAcesso restrito UMinho
Mar-2007Edible coatings from galactomannans and their application to tropical fruitsCerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Monteiro Moreira, A. C. O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jun-2008Edible coatings of galactomannan/collagen in fruit shelf life extensionLima, A. M. P.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B. W. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
18-Mai-2016Edible packaging todayCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
16-Mai-2023Editorial: Sustainable food systems in Ibero-AmericaTeixeira, J. A.; Pastrana, LorenzoEditorial em revistaAcesso aberto
6-Nov-2002Efeito da adição de compostos iónicos e hidrocolóides na condutividade eléctrica de uma polpa de morango industrialCastro, Inês; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Efeito da concentração do mosto e temperatura na fermentação para produção de vinho de frutasDuarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Nov-2017Efeito da goma guar nos parâmetros de qualidade da massa e do pão sem glútenEncina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Repo-Carrasco-Valencia, Ritva, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Nov-2017Efeito da goma xantana nos parâmetros de qualidade da massa e do pão sem glútenEncina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Fev-2001Effect of airflow rate on yields of Steinernema carpocapse Az 20 in liquid culture in an external-loop airlift bioreactorNeves, J. M.; Teixeira, J. A.; Simões, N., et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2018Effect of alginate molecular weight and M/G ratio in beads properties foreseeing the protection of probioticsRamos, Philippe Emmanuel Cruz; Silva, Pedro Miguel Peixoto; Alario, Marta M., et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2015Effect of an edible nanomultilayer coating by electrostatic self-assembly on the shelf life of fresh-cut mangoesSouza, Marthyna P.; Vaz, Antônio F. M.; Cerqueira, M. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2020Effect of antioxidant-rich propolis and bee pollen extracts against D-glucose induced Type 2 Diabetes in ratsHassan Laaroussi; Bakour, Meryem; Ousaaid, Driss, et al.ArtigoAcesso aberto
2013Effect of bacteria on pre-formed and nascent biofilms of Irpex lacteusNovotný, Cenek; Plackova, M.; Montalvão, S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Nov-2009Effect of castor oil hydrolysis in the production of gamma-decalactone by the yeast Yarrowia lipolyticaBraga, Adelaide; Gomes, Nelma; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Jun-2016Effect of cellulose microcrystals in starch and chitosan-based films propertiesCoelho, Caroline Correa de Souza; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Albuquerque, Priscilla B. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Effect of chitosan-based coatings on the shelf life of Salmon (Salmo salar)Souza, B. W. S.; Cerqueira, M. A.; Ruiz, Héctor A., et al.ArtigoAcesso aberto
1994Effect of cultural and nutritional conditions on the control of flocculation expression of Saccharomyces cerevisiaeSoares, Eduardo V.; Teixeira, J. A.; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
2020Effect of dilute sulfuric acid pretreatment on the physicochemical properties and enzymatic hydrolysis of coffee cut-stemsSolarte-Toro, Juan Camilo; Chacón-Pérez, Yessica; Piedrahita-Rodríguez, Sara, et al.ArtigoAcesso aberto
2004The effect of electric field on important food-processing enzymes : comparison of inactivation kinetics under conventional and ohmic heatingCastro, Inês; Macedo, B.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto