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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
29-Jul-2015 | Bio-detoxification of mycotoxins by lactic acid bacteria from different food matrices | Inês, António; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Maria, J. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Biodegradação de Ochratoxin A por Pediococcus parvulus | Abrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2002 | Biodegradation of Ochratoxin A by fungi isolated from grapes | Abrunhosa, Luís; Serra, Rita; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
Out-2014 | Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro wines | Abrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Biodegradation of ochratoxin A for food and feed decontamination | Abrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
2021 | Biodiversity of toxigenic fungi in the food chain and the co-occurrence of mycotoxins | Venâncio, Armando; Dias, Teresa Vale; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Biological Techniques | Rodrigues, Paula; Venâncio, Armando | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
6-Jul-2017 | Bioprocessing of olive mill and winery wastes by solid-state fermentation for simultaneously enzymes production and to increase their nutritional value | Salgado, José Manuel; Oliveira, Felisbela; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Biosynthesis, detection and toxicology of ochratoxins - optimisation of production | Abrunhosa, Luís; Santos, Lucia; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | Black Aspergillus species as ochratoxin A producers in Portuguese wine grapes | Serra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |
25-Fev-2011 | Brazil nuts : benefits and risks associated with contamination by fungi and mycotoxins | Silva, Otniel Freitas; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Dez-2019 | BSA-based sample clean-up columns for ochratoxin A determination in wine: method development and validation | Leal, Tânia; Abrunhosa, Luís; Domingues, Lucília, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Calmodulin gene as good voucher as MALDI-TOF ICMS to identify portuguese isolates of aspergillus section flavi | Rodrigues, Paula; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Jun-2015 | Candida glabrata biofilms response to amphotericin B | Rodrigues, Célia Fortuna; Silva, Sónia Carina; Salgado, José Manuel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2022 | Carboxypeptidase immobilization on nylon nanofibrous membranes for ochratoxin A detoxification | Calado, Thalita; Ferreira, R; Lopes da Silva, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Fev-2009 | A case study on Aspergillus section Nigri: identification and characterisation of fungal strains from nature | Santos, C.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Cellulase and xylanase production by A. uvarum in solid-state fementation using a packed-bed bioreactor | Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Domínguez, José Manuel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2007 | Changes in Ochratoxin A concentration during winemaking | Fernandes, Anabela; Ratola, Nuno; Cerdeira, António, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2009 | Characterisation of mycoflora and aflatoxigenic fungi from portuguese almonds: from production to commercialization | Rodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Poster em conferência | Acesso aberto |
Nov-2007 | Characterization and differentiation of aflatoxigenic species of Aspergillus section Flavi by MALDI-TOF MS | Rodrigues, P.; Kallow, W.; Erhard, M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |