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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2-Mai-2002 | Higiene e Segurança Alimentar | Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2004 | How to study and control fungal contamination in bottled water (Pan-European Workshop) | Lima, Nelson, org.; Venâncio, Armando, org.; Santos, Isabel M., org., et al. | Livro | Acesso aberto |
2010 | HPLC method for simultaneous detection of aflatoxins and cyclopiazonic acid | Soares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, P.; Silva, Otniel Freitas, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Abr-2011 | Identificação de fungos aflatoxigénicos em produtos alimentares por métodos moleculares | Rodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2007 | Identification and characterization of Aspergillus flavus and aflatoxins | Rodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Kozakiewicz, Z., et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Identification of aflatoxigenic and non‐aflatoxigenic strains of Aspergillus section Flavi isolated from Portuguese almonds | Rodrigues, P.; Kozakiewicz, Z.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Jun-2003 | Impacto da contaminação fúngica sobre a competitividade de vinhos - Ocratoxina A | Cerdeira, António; Venâncio, Armando; Alves, Arminda, et al. | Livro | Acesso aberto |
12-Jun-2023 | Implementation of cutting-edge technologies for the benefit of culture collections: the case of Micoteca da Universidade do Minho | Santos, Carla Isabel Arcanjo; Soares, Célia Maria Gonçalves; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2016 | Improvement of nutritional value of Portuguese agro-industrial wastes by SSF | Salgado, José Manuel; Sousa, D. F.; Dias, Mario, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2008 | In vitro antifungal effect of EDTA disodium salt in tested black aspergilli | Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Incidence and diversity of the fungal genera Aspergillus and Penicillium in Portuguese almonds and chestnuts | Rodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Artigo | Acesso aberto |
2-Jul-2009 | Incidence of Botrytis cinerea and Penicillium spp. and other fungi in the regions of “Vinho Verde” (Portugal) and “Alvariño” (Spain) | Silva, L. C.; Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Incidence of Fumonisin B-2 Production by Aspergillus niger in Portuguese Wine Regions | Abrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Jan-2000 | Incorporação de proteínas lácteas no queijo de vaca | Couto, A.; Lopes, Zulmira; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
4-Jun-2013 | Influence of moisture content, temperature and inoculum size on lipase production by filamentous fungi under solid-state fermentation of olive pomace | Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2006 | Influence of the region of origin on the mycobiota of grapes with emphasis on aspergillus and penicillium species | Serra, Rita; Lourenço, Anália; Alípio, Pedro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Inhibitory effect of essential oils on Aspergillus growth and Aflatoxin accumulation | Costa, Cátia; Abrunhosa, Luís; Dias, Alberto Carlos Pires, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2016 | Inhibitory effect of essential oils on growth and on aflatoxins production by Aspergillus parasiticus | Soares, Célia; Morales-Valle, Héctor; Faria, J., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
1-Ago-2010 | Integrated morphologic, metabolic, molecular and spectral methods for the identification of Aspergillus Section Flavi isolated from Portuguese almonds | Rodrigues, P.; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Integrated use of residues from olive mill and winery for lipase production by solid state fermentation with Aspergillus sp | Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |