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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Abr-2011Identificação de fungos aflatoxigénicos em produtos alimentares por métodos molecularesRodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
2007Identification and characterization of Aspergillus flavus and aflatoxinsRodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Kozakiewicz, Z., et al.Capítulo de livroAcesso aberto
28-Nov-2009Identification of aflatoxigenic and non‐aflatoxigenic strains of Aspergillus section Flavi isolated from Portuguese almondsRodrigues, P.; Kozakiewicz, Z.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Jun-2003Impacto da contaminação fúngica sobre a competitividade de vinhos - Ocratoxina ACerdeira, António; Venâncio, Armando; Alves, Arminda, et al.LivroAcesso aberto
12-Jun-2023Implementation of cutting-edge technologies for the benefit of culture collections: the case of Micoteca da Universidade do MinhoSantos, Carla Isabel Arcanjo; Soares, Célia Maria Gonçalves; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2016Improvement of nutritional value of Portuguese agro-industrial wastes by SSFSalgado, José Manuel; Sousa, D. F.; Dias, Mario, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2008In vitro antifungal effect of EDTA disodium salt in tested black aspergilliAbrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2013Incidence and diversity of the fungal genera Aspergillus and Penicillium in Portuguese almonds and chestnutsRodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
2-Jul-2009Incidence of Botrytis cinerea and Penicillium spp. and other fungi in the regions of “Vinho Verde” (Portugal) and “Alvariño” (Spain)Silva, L. C.; Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Incidence of Fumonisin B-2 Production by Aspergillus niger in Portuguese Wine RegionsAbrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho
Jan-2000Incorporação de proteínas lácteas no queijo de vacaCouto, A.; Lopes, Zulmira; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
4-Jun-2013Influence of moisture content, temperature and inoculum size on lipase production by filamentous fungi under solid-state fermentation of olive pomaceOliveira, Felisbela Maria Araújo; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2006Influence of the region of origin on the mycobiota of grapes with emphasis on aspergillus and penicillium speciesSerra, Rita; Lourenço, Anália; Alípio, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto
2015Inhibitory effect of essential oils on Aspergillus growth and Aflatoxin accumulationCosta, Cátia; Abrunhosa, Luís; Dias, Alberto Carlos Pires, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2016Inhibitory effect of essential oils on growth and on aflatoxins production by Aspergillus parasiticusSoares, Célia; Morales-Valle, Héctor; Faria, J., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
1-Ago-2010Integrated morphologic, metabolic, molecular and spectral methods for the identification of Aspergillus Section Flavi isolated from Portuguese almondsRodrigues, P.; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Integrated use of residues from olive mill and winery for lipase production by solid state fermentation with Aspergillus spSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2008Integration of MALDI-TOF MS data in the quality control of microbial culture collectionsSantos, Cledir; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Interaction with Penicillium expansum enhances Botrytis cinerea growth in grape juice medium and prevents patulin accumulation in vitroMorales-Valle, H.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2014Irradiation for mold and mycotoxin control : a reviewCalado, Thalita; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísArtigoAcesso aberto