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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
22-Nov-2023Laccase-catalyzed synthesis of added-value polymers from cork and grape extractsLi, Nannan; Freitas, David Silva; Santos, Joana, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
23-Mai-2016Lipase production by Aspergillus ibericus using oil cakes and its application in esterification reactionsOliveira, Felisbela Maria Araújo; Sousa, C. E.; Ribeiro, B. D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
23-Mai-2016Lipase production by Aspergillus ibericus using oil cakes and its application in esterification reactionsOliveira, Felisbela Maria Araújo; Sousa, C. E.; Ribeiro, B. D., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Mai-2018Lipase production by solid-state fermentation of olive pomace in tray-type and pressurized bioreactorsOliveira, Felisbela; Salgado, José Manuel; Pérez-Rodríguez, Noelia, et al.ArtigoAcesso aberto
2011Lipase production from olive mill wastewaters by Aspergillus ibericusOliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís; Dantas, Danielle, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010Liquid chromatography for multimycotoxin detection for filamentous fungi identificationSoares, Célia; Rodrigues, Paula; Freitas-Silva, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2008Liquid-liquid equilibrium and partitioning features of bovine trypsin in Ucon 50 HB5100 /sodium citrate aqueous two phase systemsTubío, Gisela; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A., et al.Capítulo de livroAcesso aberto
2004Liquid-liquid equilibrium phase diagrams of new aqueous two-phase systems : Ucon 50-HB5100 + Ammonium Sulfate + water, Ucon 50-HB5100 + Poly(vinyl alcohol) + water, Ucon 50-HB5100 + Hydroxypropyl Starch + water, and Poly(ethylene glycol) 8000 + Poly(vinyl alcohol) + waterPereira, Martinha; You-Ting Wu; Madeira, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2009Liquid–liquid equilibrium of the Ucon 50-HB5100/sodium citrate aqueous two-phase systemsTubio, Gisela; Nerli, Bibiana B.; Picó, Guillermo A., et al.ArtigoAcesso aberto
2004Making wine safer: the case of ochratoxin AKozakiewicz, Z.; Battilani, P.; Cabañes, F. J., et al.Capítulo de livroAcesso aberto
2010MALDI-TOF ICMS as a modern approach to identify potential aflatoxigenic fungiRodrigues, Paula; Santos, Cledir; Kozakiewicz, Z., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2008MALDI-TOF mass spectrometry for identification of the Aspergillus niger aggregateSantos, C.; Souza-Motta, Cristina Maria; Neves, R .P., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2008MALDI-TOF MS potentialities and limits to characterise aflatoxigenic species of Aspergillus Section FlaviRodrigues, Paula; Santos, Cledir; Kallow, Wibke, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
4-Jan-2012MALDI-TOF MS: improved methods for the identification/characterisation and authentication of fungal strainsSantos, C.; Rodrigues, P.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2013Management of agro-industrial wastes: utilization of exhausted grape mark as co-substrate with olive pomace for cellulases production by SSFSalgado, José Manuel; Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2018Mediterranean agroindustrial wastes as valuable substrates for lignocellulolytic enzymes and protein production by solidstate fermentationSalgado, José Manuel; Sousa, D. F.; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2019Method development for multimycotoxin analysis aflatoxin, ochratoxin A and zearalenone in Tribullus terrestrisRocha-Miranda, Fabio; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2002Micoflora das uvas e micotoxinasSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoCapítulo de livroAcesso aberto
2005Micoflora e micotoxinas em uvasVenâncio, Armando; Abrunhosa, Luís; Serra, RitaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Micotoxinas detectadas en productos alimenticios en Portugal: revisiónAbrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto