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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2001Partitioning and separation of α-lactalbumin and β-lactoglobulin in polyethylene glycol/ammonium sulphate aqueous two-phase systemsRodrigues, L. R.; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
2000Patulin and citrinin production by Penicillium expansum strains isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Paterson, R. R. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2004Patulin detection from Penicillia in bottled water commodity systemPaterson, R. R. M.; Ribeiro, Ana; Venâncio, Armando, et al.Palestra Acesso aberto
2005Patulin penicillia from a bottled water factoryPaterson, R. R. M.; Ribeiro, Ana; Machado, A. Patrícia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2006Perfil da ocratoxina A no mosto durante processo de microvinificação de uvas tintasNunes, E. O.; Xavier, J. J. M.; Furigo-Junior, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Os perigos para a segurança alimentar no processamento de alimentosBaptista, Paulo; Venâncio, ArmandoLivroAcesso aberto
2022Pilot Study of the air mycobiota of a cheese factoryDias, Teresa; Santos, Carla Isabel Arcanjo; Salgado, Susana, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
3-Mai-2021Polymeric stabilized oleogel-based emulsions aiming at food lipid profile tailoringMartins, Artur J.; Guimarães, Ana C.; Fuciños, Pablo, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
28-Jun-2009A polyphasic approach for black Aspergillus identification using MALDI-TOF MSRodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Santos, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2016A polyphasic approach for characterization of a collection of cereal isolates of the Fusarium incarnatum-equiseti species complexVillani, Alessandra; Moretti, Antonio; De Saeger, Sarah, et al.ArtigoAcesso aberto
2-Jul-2009Polyphasic approach including MALDI-TOF mass spectrometry to characterise aflatoxigenic species of Aspergillus section flaviRodrigues, P.; Santos, C.; Kozakiewicz, Z., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009A polyphasic approach to the identification of aflatoxigenic and non-aflatoxigenic strains of Aspergillus Section Flavi isolated from Portuguese almondsRodrigues, P.; Venâncio, Armando; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Portuguese isolates of Aspergillus section Flavi unraveled by the calmodulin geneRodrigues, Paula; Torres, A.; Nunes F., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005Portuguese regional differences in the wine grapes mycofloraSerra, Rita; Lourenço, Anália; Belo, Orlando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2011Potential of aqueous ozone to control aflatoxigenic fungi in Brazil nutsSilva, Otniel Freitas; Morales-Valle, H.; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2006A practical approach for identifications based on mycotoxin characters of PenicilliumPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
12-Fev-2019Pre- and postharvest strategies to minimize mycotoxin contamination in the rice food chainGonçalves, Ana; Gkrillas, A.; Dorne, J. L., et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2011Predominant mycobiota and aflatoxin content in Brazil nutsFreitas-Silva, Otniel; Teixeira, Alessandra; Cunha, Flávio Quitério da, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2018Predominant mycotoxins, mycotoxigenic fungi and climate change related to winePaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso aberto
2001Preliminary assessment of patulin and citrinin from Penicillium expansum strains submitted to different preservation techniquesSantos, Isabel M.; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto