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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jun-2012A quick identification of Aspergillus niger strains using MALDI-TOF MSSoares, Célia Maria Gonçalves; Maciel, M. H. C.; Santos, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Rapid HPLC method for simultaneous detection of aflatoxins and cyclopiazonic from Aspergillus section FlaviSoares, Célia; Rodrigues, P.; Silva, Otniel Freitas, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
19-Mar-2011Reactivity of human salivary proteins families toward food polyphenolsSoares, Susana; Vitorino, Rui; Osório, Hugo, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Jul-2000Recovery of endo-polygalacturonase using polyethylene glycol-salt aqueous two-phase extraction with polymer recyclingWu, You-Ting; Pereira, Martinha; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2003Recovery of the proteose peptone component 3 from cheese whey in Reppal PES 100/polyethylene glycol aqueous two-phase systemsRodrigues, L. R.; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
21-Out-2005Regional differences in the mycoflora of Portuguese wine grapes: a 3 year-studySerra, Rita; Lourenço, Anália; Belo, Orlando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2016A review of mycotoxins in food and feed products in Portugal and estimation of probable daily intakesAbrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto
2015Scale-up of Aspergillus ibericus lipase production by solid-state fermentationOliveira, Felisbela Maria Araújo; Venâncio, Armando; Belo, Isabel, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
11-Out-2010Screening of fungal metabolites in Brazil nuts using LC/MS/MSSilva, Otniel Freitas; Souza, Maria de Lourdes M.; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Screening of winery and olive mill wastes for lignocellulolytic enzyme production from Aspergillus species by solid-state fermentationSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
1998Selection and definition of the operational conditions for the removal of lactose from whey by ion exchangeRodrigues, L. R.; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2001Separation of endo-polygalacturonase using aqueous two-phase partitioningYou-Ting Wu; Pereira, Martinha; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2009Simultaneous detection of cyclopiazonic acid and aflatoxin B1 by HPLC in methanol/water mobile phaseSoares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O.; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2016Simultaneous determination of Deoxynivalenol, Deoxynivalenol-3-Glucoside and Nivalenol in wheat grains by HPLC-PDA with immunoaffinity column cleanupTrombete, F.; Barros, A.; Vieira, Madalena, et al.ArtigoAcesso aberto
2004Solutions to penicillium taxonomy crucial to mycotoxin research and healthPaterson, R. R. M.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Set-2015Sonication of olive pomace to improve xylanases production by SSFLeite, P.; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
15-Jul-2011Species identification of Aspergillus section Flavi isolates from Portuguese almonds using phenotypic, including MALDI-TOF ICMS, and molecular approachesRodrigues, P.; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
13-Jun-2017Study on the possibility of aflatoxin M1 milk contamination from ingestion of contaminated feed by dairy cattleGonçalves, Ana; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Ago-2008Supressão de Aspergillus produtores de aflatoxinas e ácido ciclopiazonico por ozônioSilva, Otniel Freitas; Venâncio, ArmandoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
14-Jun-2012Taxonomy of Aspergillus: integration of methods for new and revisited species in section FlaviRodrigues, Paula; Soares, Célia; Santos, Cledir, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto