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Percorrer por autor 1931
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Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2010
Rapid HPLC method for simultaneous detection of aflatoxins and cyclopiazonic from Aspergillus section Flavi
Soares, Célia
;
Rodrigues, P.
;
Silva, Otniel Freitas
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
19-Mar-2011
Reactivity of human salivary proteins families toward food polyphenols
Soares, Susana
;
Vitorino, Rui
;
Osório, Hugo
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Jul-2000
Recovery of endo-polygalacturonase using polyethylene glycol-salt aqueous two-phase extraction with polymer recycling
Wu, You-Ting
;
Pereira, Martinha
;
Venâncio, Armando
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2003
Recovery of the proteose peptone component 3 from cheese whey in Reppal PES 100/polyethylene glycol aqueous two-phase systems
Rodrigues, L. R.
;
Venâncio, Armando
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso aberto
21-Out-2005
Regional differences in the mycoflora of Portuguese wine grapes: a 3 year-study
Serra, Rita
;
Lourenço, Anália
;
Belo, Orlando
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2016
A review of mycotoxins in food and feed products in Portugal and estimation of probable daily intakes
Abrunhosa, Luís
;
Morales-Valle, H.
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2015
Scale-up of Aspergillus ibericus lipase production by solid-state fermentation
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Venâncio, Armando
;
Belo, Isabel
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
11-Out-2010
Screening of fungal metabolites in Brazil nuts using LC/MS/MS
Silva, Otniel Freitas
;
Souza, Maria de Lourdes M.
;
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Screening of winery and olive mill wastes for lignocellulolytic enzyme production from Aspergillus species by solid-state fermentation
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
, et al.
Artigo
Acesso aberto
1998
Selection and definition of the operational conditions for the removal of lactose from whey by ion exchange
Rodrigues, L. R.
;
Venâncio, Armando
;
Teixeira, J. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2001
Separation of endo-polygalacturonase using aqueous two-phase partitioning
You-Ting Wu
;
Pereira, Martinha
;
Venâncio, Armando
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Simultaneous detection of cyclopiazonic acid and aflatoxin B1 by HPLC in methanol/water mobile phase
Soares, Célia Maria Gonçalves
;
Freitas-Silva, O.
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2016
Simultaneous determination of Deoxynivalenol, Deoxynivalenol-3-Glucoside and Nivalenol in wheat grains by HPLC-PDA with immunoaffinity column cleanup
Trombete, F.
;
Barros, A.
;
Vieira, Madalena
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2004
Solutions to penicillium taxonomy crucial to mycotoxin research and health
Paterson, R. R. M.
;
Venâncio, Armando
;
Lima, Nelson
Artigo
Acesso aberto
Set-2015
Sonication of olive pomace to improve xylanases production by SSF
Leite, P.
;
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
15-Jul-2011
Species identification of Aspergillus section Flavi isolates from Portuguese almonds using phenotypic, including MALDI-TOF ICMS, and molecular approaches
Rodrigues, P.
;
Santos, C.
;
Venâncio, Armando
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
13-Jun-2017
Study on the possibility of aflatoxin M1 milk contamination from ingestion of contaminated feed by dairy cattle
Gonçalves, Ana
;
Venâncio, Armando
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
6-Ago-2008
Supressão de Aspergillus produtores de aflatoxinas e ácido ciclopiazonico por ozônio
Silva, Otniel Freitas
;
Venâncio, Armando
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
14-Jun-2012
Taxonomy of Aspergillus: integration of methods for new and revisited species in section Flavi
Rodrigues, Paula
;
Soares, Célia
;
Santos, Cledir
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2007
The challenge of mycotoxins
Venâncio, Armando
;
Paterson, R. R. M.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho