Mostrar 21-40 de um total de 863 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Set-2007 | Alternative flows in a microfluidic device | Oliveira, Hugo Carneiro; Miranda, J. M.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
2019 | Amaranth phenolic compounds for antioxidant preservation at food interfaces | Coelho, L. M.; Faria, Carla; Genisheva, Zlatina, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
26-Mar-2019 | Amphiphilic modified galactomannan as a novel potential carrier for hydrophobic compounds | Cerqueira, Miguel A.; Pinheiro, Ana Cristina; Pastrana, Lorenzo M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2008 | An alternative application to the portuguese agro-industrial residue : wheat straw | Ruzene, Denise S.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
27-Jun-2017 | Analysis of sensory effects of chitosan-based coatings applied on frozen salmon over six-months storage | Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Soares, Nuno F.; Bourbon, A. I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Análise da fermentação em bioreatores cilindrocônicos de bancada na elaboração de cerveja com adjunto de banana | Matos, Gislaine Fernandes de; Teixeira, J. A.; Silva, Daniel Pereira da, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2014 | Antifungal and antioxidant efficacy of Aloe vera and its potential incorporation in chitosan-based coatings for blueberries preservation | Vieira, Jorge M.; Martins, Joana; Rodrigues, Rui M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2013 | Antimicrobial activity of propolis nanoparticles against some common meat contamination bacteria | Alves, Henrique Cezar; Martins, Joana; Sousa, Cristina P., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Antimicrobial and antioxidant activities of quercetin-chitosan based edible films | Souza, Marthyna P.; Vaz, Antônio Fernando; Cerqueira, M. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
23-Jan-2019 | Antimicrobial and antioxidant performance of various essential oils and natural extracts and their incorporation into biowaste derived poly(3-hydroxybutyrate-co-3-hydroxyvalerate) layers made from electrospun ultrathin fibers | Figueroa-Lopez, Kelly J.; Vicente, A. A.; Reis, Maria A. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Set-2015 | Antimicrobial nanostructured starch based films for packaging | Abreu, Ana S.; Oliveira, M.; Rodrigues, Rui M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2021 | Antimicrobial properties of chitosan and galactomannan composite coatings and physical properties of films made thereof | Almeida, L. B. S.; Figueiredo, E. A. T.; Dias, F. G. B., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2018 | Antioxidant compounds recovery from Juçara residue by thermal assisted extraction | Ribeiro, L.; Pereira, Ricardo N.; Tonon, Renata V., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Antioxidant potential of two red seaweeds from the Brazilian coasts | Souza, Bartolomeu W.S.; Cerqueira, Miguel A.; Martins, Joana T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Antioxidant properties of Gracilaria birdiae and Gracilaria cornea, two red seaweeds from the brazilian coasts | Souza, B.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Martins, Joana T., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Jun-2011 | Aplicação de um pré-tratamento hidrotérmico para a produção de etanol de segunda geração a partir da palha de trigo | Ruíz, Héctor A.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
18-Mai-2000 | Aplicação de um sistema de análise de imagem à monitorização da fermentação | Costa, A. M.; Vicente, A. A.; Amaral, A. L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
23-Abr-2015 | Apparatus for mixing based on oscillatory flow reactors provided with smooth periodic constrictions | Ferreira, António; Rocha, F.; Teixeira, J. A., et al. | Patente | Acesso aberto |
2016 | Appendix 1 | Soares, Nuno F.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2016 | Appendix 2 | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |