Mostrar 254-273 de um total de 863 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Dez-2015 | Edible bio-based nanostructures: delivery, absorption and potential toxicity | Martins, Joana; Ramos, Óscar L.; Pinheiro, A. C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2007 | Edible coatings from galactomannans and their application to tropical fruits | Cerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Monteiro Moreira, A. C. O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Jun-2008 | Edible coatings of galactomannan/collagen in fruit shelf life extension | Lima, A. M. P.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B. W. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Edible films and coatings : from novel materials to nanotechnological applications | Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2018 | Edible films and coatings based on mango (var. Ataulfo) by-products to improve gas transfer rate of peach | Torres-León, Cristian; Vicente, A. A.; López, M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
29-Mar-2020 | Edible films based on black chia (Salvia hispanica l.) seed mucilage containing Rhus microphylla fruit phenolic extract | Charles-Rodríguez, Ana V.; Rivera-Solís, Luz L.; Martins, Joana T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Mai-2011 | Edible films-based on k-carrageenan/Locust bean gum – effects of different polysaccharide ratios on film properties | Martins, Joana; Cerqueira, M. A.; Bourbon, A. I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Edible lactoferrin bacterial cellulose films as an effective and low-cost antimicrobial active packaging | Padrão, Jorge; Gonçalves, S.; Silva, João P., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
17-Dez-2014 | Edible lactoferrin bacterial cellulose films as an effective and low-cost antimicrobial active packaging | Padrão, Jorge; Gonçalves, S.; Silva, João P., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Edible nano-laminate coatings for food applications | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Bourbon, Ana I.; Pinheiro, Ana Cristina, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
12-Jan-2018 | Edible oleogels: an opportunity for fat replacement in foods | Martins, Artur J.; Vicente, A. A.; Cunha, Rosiane L., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
5-Ago-2012 | Edible packaging based on natural sources for food applications | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Mai-2016 | Edible packaging today | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2015 | [Editorial] Introduction to the special issue on COST Action FA1001 | Vicente, A. A.; Schleining, Gerhard; Piazza, Laura | Editorial em revista | Acesso aberto |
6-Nov-2002 | Efeito da adição de compostos iónicos e hidrocolóides na condutividade eléctrica de uma polpa de morango industrial | Castro, Inês; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2018 | Effect of alginate molecular weight and M/G ratio in beads properties foreseeing the protection of probiotics | Ramos, Philippe Emmanuel Cruz; Silva, Pedro Miguel Peixoto; Alario, Marta M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2015 | Effect of an edible nanomultilayer coating by electrostatic self-assembly on the shelf life of fresh-cut mangoes | Souza, Marthyna P.; Vaz, Antônio F. M.; Cerqueira, M. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2018 | Effect of bio-based nanostructures in curcumin bioaccessibility: physical state and carrier oil type | Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Jun-2016 | Effect of cellulose microcrystals in starch and chitosan-based films properties | Coelho, Caroline Correa de Souza; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Albuquerque, Priscilla B. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Effect of chitosan-Aloe vera coating on postharvest quality of blueberry (Vaccinium corymbosum) fruit | Vieira, Jorge M.; Flores-López, M. L.; Jasso de Rodríguez, D., et al. | Artigo | Acesso aberto |