Mostrar 571-590 de um total de 863 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2010 | Nano structures for food applications | Silva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2019 | Nanoemulsion delivery systems: impact of emulsifier type on curcumins bioaccessibility during in vitro digestion | Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2017 | Nanoemulsion-based delivery systems for curcumin: effect of carrier oil type on bioaccessibility and cell viability | Vicente, A. A.; Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | Nanoemulsions for enhancement of curcumin bioavailability and their safety evaluation: effect of emulsifier type | Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana T.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Nanoemulsions for food applications: development and characterization | Silva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Nanoemulsions of β-carotene using a high-energy emulsification-evaporation technique | Silva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Nanoencapsulation of quercetin into bio-based nanostructures obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme | Monteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2-Abr-2012 | Nanohydrogels from bovine lactoferrin: a vector for iron in food applications | Santos, S.; Bourbon, Ana I.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Jul-2019 | Nanolaminated systems production by layer-by-layer technique | Pinheiro, Ana Cristina; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Martins, Joana T., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Out-2010 | Nanostructured films developed through layer-by-layer assembly of k-carrageenan-chitosan | Pinheiro, A. C.; Medeiros, Bartolomeu G. de S.; Cunha, Maria G. Carneiro da, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
27-Nov-2023 | Nanostructures as conveyors of functionality in foods: the case of cannabidiol-based nanostructured lipid carriers | Vardanega, Renata; Lüdtke, Fernanda Luisa; Loureiro, Luís Carlos Sá, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Jul-2019 | Nanotechnology in food: Introduction, context, and concepts | Ramos, O. L.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2013 | Nanotecnologia como ferramenta para produzir novos alimentos funcionais: vantagens e precauções | Pinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Nanotecnologia na indústria alimentar | Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Outro | Acesso aberto |
2013 | Natamycin-loaded poly(n-isopropylacrylamide) nanohydrogels for smart edible packaging : development and characterization | Cerqueira, M. A.; Costa, Maria J.; Fuciños, C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Set-2011 | Natural hydrocolloids for nanotechnological applications in foods | Vicente, A. A.; Quintas, Mafalda A. C.; Cerqueira, Miguel A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | A new approach on brewer's spent grains treatment and potential use as lignocellulosic yeast cells carriers | Pires, Eduardo J.; Ruiz, Héctor A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | New biodegradable composites for food packaging | Cunha, Mara; Berthet, Marie-Alix; Pereira, Ricardo, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Mar-2010 | New edible coatings composed of galactomannans and collagen blends to improve the postharvest quality of fruits: influence on fruits gas transfer rate | Lima, Álvaro M.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2018 | New insights on bio-based micro- and nanosystems in food | Madalena, Daniel Alexandre Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |