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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
16-Jul-2005
Deficiency of Pkc1 activity affects glycerol metabolism in Saccharomyces cerevisiae
Gomes, K. N.
;
Freitas, S. M. A. C.
;
Pais, T. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jul-2010
Desacidificação zimológica de ácido acético de mostos e vinhos
Moura, Alice Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, Arlete Mendes
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
1997
Desenho de um meio diferencial para detecção da levedura de contaminação alimentar Zygosaccharomyces bailii
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Côrte-Real, Manuela
;
Leão, Cecília
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
1998
Desenvolvimento de um meio de cultura selectivo-diferencial para a levedura de contaminação alimentar Zygosaccharomyces Bailii
Schuller, Dorit Elisabeth
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2003
Development of a microsatellite multiplex PCR strategy for differentiation of Candida albicans strains
Sampaio, Paula
;
Gusmão, Leonor
;
Alves, Cintia
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2007
Differential malic acid degradation by indigenous and commercial Saccharomyces cerevisiae wine strains
Pereira, Leonor
;
Casal, Margarida
;
Schuller, Dorit Elisabeth
Poster em conferência
Acesso aberto
1997
Differential medium for the detection of the food and beverage spoilage yeast Zygosaccharomyces bailii
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Côrte-Real, Manuela
;
Leão, Cecília
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2000
A differential medium for the enumeration of the spollage yeast zygosaccharomyces bailii in wine
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Côrte-Real, Manuela
;
Leão, Cecília
Artigo
Acesso aberto
2003
Disseminação de leveduras comerciais em ecossistemas vitivinícolas
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Alves, Hugo
;
Dequin, Sylvie
, et al.
Comunicação oral
Acesso aberto
2005
Dissemination and survival of commercial wine yeast in the vineyard: a large-scale, three years study
Valero, Eva
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Cambon, Brigitte
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Ago-2005
Dissemination and survival of commercial wine yeast in the vineyard: a large-scale, three years study
Valero, Eva
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Cambon, Brigitte
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2005
Dissemination and survival of commercial wine yeast in the vineyard: a large-scale, three years study
Valero, Eva
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Cambon, Brigitte
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2004
Dissémination des levures œnologiques dans le vignoble
Valero, Eva
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Cambon, Brigitte
, et al.
Comunicação em painel
Acesso aberto
Dez-2005
E-learning strategies in the teaching of Microbiology and Genetics - a practical approach for primary and secondary schools
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Vieira, Teresa
;
Casal, Margarida
Comunicação oral
Acesso aberto
2005
Ecological survey of Saccharomyces cerevisiae strains from vineyards in the Vinho Verde Region of Portugal
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Alves, Hugo
;
Dequin, Sylvie
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
Effect of refermentation conditions and microoxygenation on the reduction of volatile acidity by commercial S. cerevisiae strains and their impact on the aromatic profile of wines
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
Effects of acetic acid, ethanol and SO2 on the removal of volatile acidity from acidic wines by two Saccharomyces cerevisiae commercial strains
Moura, A. Vilela
;
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Faia, A. Mendes
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2005
Estudo ecológico das estirpes Saccharomyces cerevisiae numa vinha da Região dos Vinhos Verdes em Portugal
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Alves, Hugo
;
Dequin, Sylvie
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2003
Exploring genetic tools for the overexpression of the lactate permease Jen1p of Saccharomyces cerevisiae: constitutive expression in S. cerevisiae and heterologous expression in Pichia pastoris
Silva, Isabel Soares
;
Andrade, Raquel P.
;
Schuller, Dorit Elisabeth
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2011
Expression variability of co-regulated genes differentiates Saccharomyces cerevisiae strains
Carreto, Laura
;
Eiriz, Maria Francisca
;
Domingues, Inês
, et al.
Artigo
Acesso aberto