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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
28-Jul-2007Quality control of oils as a key element of HACCP systems in the catering industryCastro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Pinto, D.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jun-2008Relationship between acrylamide formation and quality of frying oil during processing of French friesCastro, Inês Alexandra Casaca Lage; Pinto, Daniel; Castro, Cristiana Cordeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Simulações numéricas do processamento asséptico de polpas de morango num aquecedor óhmico contínuoCastro, Inês; Reis, N.; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2012The effect of the electric field on lag phase, β-galactosidase production and plasmid stability of a recombinant Saccharomyces cerevisiae strain growing on lactoseCastro, Inês; Oliveira, Carla Cristina Marques de; Domingues, Lucília, et al.ArtigoAcesso aberto
2009The effects of electrical currents on foods and other biological systemsVicente, A. A.; Castro, Inês; Pereira, RicardoResumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jul-2007The use of moderate electric fields (MEF) to increase the biomass production and reduce the lag phase of a fermentative processCastro, Inês Alexandra Casaca Lage; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2006The use of TIC’s as a managing tool for traceability in the food industryPinto, D. B.; Castro, Inês; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto