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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
20-Set-2018Suitability of β-lactoglobulin micro- and nanostructures for quercetin-loadingSimões, Lívia Souza; Abrunhosa, Luís; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2008The condensation of salicylaldehydes and malononitrile revisited : synthesis of new dimeric chromene derivativesCosta, Marta Sílvia Freitas da; Areias, F.; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2012The effect of food processing on the fate of mycotoxinsVenâncio, Armando; Soares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
9-Set-2009The isolation of Aspergillus spp from harvested maize in three Portuguese regionsSoares, Célia Maria Gonçalves; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Tools and strategies to mitigate the effect of mycotoxinsVenâncio, Armando; Abrunhosa, Luís; Santos, Cledir, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2023Toward cost-effective production of recombinant human serum albumin for use in mycotoxin capture devicesRodrigues, Diana Isabel Gomes; Adalsteinsson, Heidar Már; Pinto, Lavínia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
19-Nov-2009Undesirable fungal metabolites in grapes: emphasis on geosmin and ochratoxin AVenâncio, Armando; Barata, A.; Morales-Valle, H., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2016Use of olive pomace treated by ultrasounds as substrate for cellulases and xylanases productionLeite, A.; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Use of ozone to reduce molds in a cheese ripening roomSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
4-Jun-2014Use of Pediococcus parvulus to remove ochratoxin A from wineGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Pereira, Vânia L.; Inês, António, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Use of vinasses to improve bioremediation of olive mill wastewater by fungiSalgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
25-Nov-2015Uso de Pediococcus parvulus para a degradação e destoxificação biológica de ocratoxina A, respetivo método e kitFaia, Maria Arlete Mendes; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.Patente Acesso aberto
13-Jul-2017Validation of a SPE clean-up method for ochratoxin A determination in red wineSousa, A.; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Valorisation of olive pomace by solid-state fermentation with Aspergillus species for lipase productionOliveira, Felisbela Maria Araújo; Moreira, Cláudia; Salgado, José Manuel, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
13-Fev-2021Valorisation of rejected unripe plantain fruits of Musa AAB Simmonds: from nutritional characterisation to the conceptual process design for prebiotic productionJames A. Gómez; Pino Hernández, Enrique; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Ago-2015Zearalenone and its derivatives α-Zearalenol and β-Zearalenol decontamination by Saccharomyces cerevisiae strains isolated from bovine forageKeller, Luiz; Abrunhosa, Luís; Keller, Kelly, et al.ArtigoAcesso aberto
18-Set-2017ß-galactosidase from Aspergillus lacticoffeatus: A promising biocatalyst for the synthesis of novel prebioticsCardoso, B.; Silvério, Sara C.; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto