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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Jul-2007 | Caracterização do perfil de ácidos gordos livres durante a pasteurização convencional e óhmica | Pereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Set-2018 | Caseinato de sódio como chaperona das proteínas do soro do leite sob aquecimento ôhmico | Moreira, T. C. P.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
21-Out-2022 | Chapter 3 - Electrotechnologies for the development of food-based structured systems | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
17-Jul-2016 | Characterization of micro and nanostructures from β‐lactoglobulin formed upon heat treatment and under selected environmental conditions | Simões, Lívia Souza; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Jul-2013 | Characterization of β-lactoglobulin nano-hydrogels formed by heat treatment under selective ph range conditions | Ramos, Óscar Leandro Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Malcata, X., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Cold gel-like emulsions of lactoferrin subjected to ohmic heating | Furtado, G.; Pereira, Ricardo N.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
29-Jun-2023 | Combining high pressure and electric fields towards Nannochloropsis oculata eicosapentaenoic acid-rich extracts | Sousa, Sérgio; Carvalho, Ana P.; Pinto, Carlos A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | Comparison of chemical properties of food products processed by conventional and ohmic heating | Pereira, Ricardo; Pereira, M.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Conformational dynamics of soy protein isolate under ohmic heating | Machado, Luís; Carvalho, Gonçalo António Sousa; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | Continuous pressurized extraction versus electric fields-assisted extraction of cyanobacterial pigments | Pagels, Fernando; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Amaro, Helena M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heating | Pereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2006 | Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heating | Pereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Denaturation of whey proteins of milk during ohmic heating | Pereira, Ricardo; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Jun-2009 | Denaturation of whey proteins of milk during ohmic heating | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Os desafios emergentes da ciência e tecnologia alimentar | Pereira, Ricardo Nuno Correia | Palestra | Acesso aberto |
Jul-2016 | Design of bio-based supramolecular structures through self-assembly of α-lactalbumin and lysozyme | Monteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Pereira, Ricardo N., et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Design of nanostructures, obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme upon heat treatment and selective environmental conditions | Monteiro, Adenilson A.; Monteiro, Márcia R.; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Design of whey protein nanostructures for incorporation and release of nutraceutical compounds in food | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo N.; Martins, Artur J., et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Set-2018 | Designing whey protein-based architectures under application of moderate electric fields | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Moreira, T. C. P.; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Jun-2017 | Determination of thermally-induced conformational slides in β-lactoglobulin prior to irreversible thermal denaturation | Rodrigues, Rui Miguel Martins; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |