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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Ago-2008Goat milk free fatty acid characterization during conventional and ohmic heating pasteurizationPereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
28-Jul-2007Goat milk free fatty acids characterization during pasteurization and ohmic heating by solid-phase microextraction-gas chromatographyPereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A.; Silva, Olga M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Jul-2017Greener technologies in by-products and wastes processing - the case of electric fields in extraction and proteins functional modificationPereira, Ricardo Nuno Correia; Genisheva, Zlatina; Rodrigues, Rui M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
29-Set-2015Identification of Osteoarthritic cell receptors by phage display for cartilage targeted therapyMartins, Ivone M.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Nóbrega, Franklin L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Improving extraction of biomolecules from Coelastrella sp biomass using ohmic heatingSousa, Vítor; Loureiro, Luís Carlos Sá; Carvalho, Gonçalo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2013Improving the properties of heat-induced whey protein hydrogels produced under the effects of moderate electric fieldsPereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Rodrigues, Rui, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2016In vitro digestion and stability assessment of b-lactoglobulin/riboflavin nanostructuresMadalena, Daniel F.; Ramos, Oscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.ArtigoAcesso aberto
6-Set-2015Influence of low and moderate electric fields on the extraction of anthocyanins from winemaking residuesPereira, Ricardo Nuno Correia; Genisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Influence of moderate electric fields in β-lactoglobulin thermal unfolding and interactionsRodrigues, Rui M.; Avelar, Zita; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2015Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolateRodrigues, Rui M.; Martins, Artur J.; Ramos, Óscar L., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2012Influence of moderate electric fields on the formation and properties of whey protein network structuresPereira, Ricardo; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
8-Out-2018Influence of moderate electric fields on the performance of agars extraction from Gracilaria sp.Rocha, Cristina M. R.; Matos, G. S. S.; Gonçalves, Raquel F. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2021Influence of ohmic heating in the composition of extracts from Gracilaria vermiculophyllaPereira, Sara Gonçalves; Teixeira-Guedes, Catarina Isabel; Matos, G. S. S., et al.ArtigoAcesso aberto
5-Jun-2016Influence of ohmic heating on production of whey protein aggregatesPereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Simões, L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2021Influence of ohmic heating on the structural and immunoreactive properties of soybean proteinsPereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Machado, Luís Pedro Lima, et al.ArtigoAcesso aberto
31-Jan-2023Innovation and winemaking by-product valorization: an ohmic heating approachCoelho, Marta C.; Ghalamara, Soudabeh; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2023Innovative processing technology in agar recovery: combination of subcritical water extraction and moderate electric fieldsPereira, Sara Gonçalves; Dias, Joana Sofia Gomes; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
6-Set-2015Ionic liquids as solvents for ohmic heatingRodriguez, Oscar; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Soto, Ana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Out-2021La tecnología de campos eléctricos en el procesamiento de alimentosPereira, Ricardo Nuno CorreiaPalestra Acesso aberto
Nov-2023Microalgae biomass as an alternative source of biocompounds: New insights and future perspectives of extraction methodologiesSousa, Vítor; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto