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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Ago-2008 | Goat milk free fatty acid characterization during conventional and ohmic heating pasteurization | Pereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
28-Jul-2007 | Goat milk free fatty acids characterization during pasteurization and ohmic heating by solid-phase microextraction-gas chromatography | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A.; Silva, Olga M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Jul-2017 | Greener technologies in by-products and wastes processing - the case of electric fields in extraction and proteins functional modification | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Genisheva, Zlatina; Rodrigues, Rui M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
29-Set-2015 | Identification of Osteoarthritic cell receptors by phage display for cartilage targeted therapy | Martins, Ivone M.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Nóbrega, Franklin L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Improving extraction of biomolecules from Coelastrella sp biomass using ohmic heating | Sousa, Vítor; Loureiro, Luís Carlos Sá; Carvalho, Gonçalo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2013 | Improving the properties of heat-induced whey protein hydrogels produced under the effects of moderate electric fields | Pereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Rodrigues, Rui, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2016 | In vitro digestion and stability assessment of b-lactoglobulin/riboflavin nanostructures | Madalena, Daniel F.; Ramos, Oscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Set-2015 | Influence of low and moderate electric fields on the extraction of anthocyanins from winemaking residues | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Genisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Influence of moderate electric fields in β-lactoglobulin thermal unfolding and interactions | Rodrigues, Rui M.; Avelar, Zita; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolate | Rodrigues, Rui M.; Martins, Artur J.; Ramos, Óscar L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2012 | Influence of moderate electric fields on the formation and properties of whey protein network structures | Pereira, Ricardo; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
8-Out-2018 | Influence of moderate electric fields on the performance of agars extraction from Gracilaria sp. | Rocha, Cristina M. R.; Matos, G. S. S.; Gonçalves, Raquel F. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2021 | Influence of ohmic heating in the composition of extracts from Gracilaria vermiculophylla | Pereira, Sara Gonçalves; Teixeira-Guedes, Catarina Isabel; Matos, G. S. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
5-Jun-2016 | Influence of ohmic heating on production of whey protein aggregates | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Simões, L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2021 | Influence of ohmic heating on the structural and immunoreactive properties of soybean proteins | Pereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Machado, Luís Pedro Lima, et al. | Artigo | Acesso aberto |
31-Jan-2023 | Innovation and winemaking by-product valorization: an ohmic heating approach | Coelho, Marta C.; Ghalamara, Soudabeh; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2023 | Innovative processing technology in agar recovery: combination of subcritical water extraction and moderate electric fields | Pereira, Sara Gonçalves; Dias, Joana Sofia Gomes; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
6-Set-2015 | Ionic liquids as solvents for ohmic heating | Rodriguez, Oscar; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Soto, Ana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Out-2021 | La tecnología de campos eléctricos en el procesamiento de alimentos | Pereira, Ricardo Nuno Correia | Palestra | Acesso aberto |
Nov-2023 | Microalgae biomass as an alternative source of biocompounds: New insights and future perspectives of extraction methodologies | Sousa, Vítor; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |