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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Nov-2023 | Microalgae biomass as an alternative source of biocompounds: New insights and future perspectives of extraction methodologies | Sousa, Vítor; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
11-Jun-2019 | Modelling whey protein gelation under ohmic heating - effects of electric field strength, frequency and heating kinetics | Rodrigues, Rui Miguel Martins; Avelar, Zita; Fasolin, Luiz Henrique, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Jun-2017 | Moderate Electric Fields application as a biotechnological tool in food processing | Vicente, A. A.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2019 | Moderate electric fields as a potential tool for sustainable recovery of phenolic compounds from Pinus pinaster bark | Santos, Pedro Miguel Ferreira; Genisheva, Zlatina Asenova; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2010 | Moderate electric fields can inactivate Escherichia coli at room temperature | Machado, L.; Pereira, Ricardo; Martins, Rui C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Set-2015 | Moderate Electric Fields – a processing biotechnological tool | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Genisheva, Zlatina Asenova, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2007 | Monitoring goat milk quality during pasteurisation and ohmic treatment using UV-VIS-SWNIR spectroscopy | Martins, Rui C.; Borges, Sónia C.; Lopes, Vítor V., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2007 | Monitorização da qualidade do leite de cabra durante a pasteurização e processamento óhmico usando sensores de fibra óptica | Martins, Rui C.; Coelho, A. M.; Lopes, Vítor V., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Multi-step thermally induced transitions of ß-lactoglobulin - an in situ spectroscopy approach | Rodrigues, Rui M.; Claro, Bárbara; Bastos, Margarida, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Nanoencapsulation of quercetin into bio-based nanostructures obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme | Monteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Jul-2019 | Nanohydrogels production | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Ramos, Óscar Leandro Silva | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2014 | New biodegradable composites for food packaging | Cunha, Mara; Berthet, Marie-Alix; Pereira, Ricardo, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2018 | New insights on bio-based micro- and nanosystems in food | Madalena, Daniel Alexandre Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2009 | Novel technologies for milk processing | Pereira, Ricardo N.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
30-Set-2020 | Ohmic Heating - An emerging technology in food processing | Pereira, Ricardo Nuno Correia | Comunicação oral | Acesso aberto |
2021 | Ohmic heating as a new tool for protein scaffold engineering | Rodrigues, Rui Miguel Martins; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2020 | Ohmic heating as an innovative approach for the production of keratin films | Tinoco, Ana; Rodrigues, Rui M.; Machado, Raul, et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Mai-2012 | Ohmic heating for food processing | Vicente, A. A.; Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Teixeira, J. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
2019 | Ohmic heating for preservation, transformation, and extraction | Rodrigues, Rui M.; Genisheva, Zlatina; Rocha, Cristina M. R., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Ago-2018 | Ohmic Heating for the dairy industry: a potential technology to develop probiotic dairy foods in association with modifications of whey protein structure | Pereira, Ricardo N.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |