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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2013Peptide ligands identified by phage display technology to develop a targeted nanodelivery system for cartilage therapiesMartins, Ivone M.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Kluskens, Leon, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mar-2022Phaeodactylum tricornutum extracts as structuring agents for food applications: Physicochemical and functional propertiesFerreira, Catarina Castro; Dias, Joana Sofia Gomes; Santos, Pedro Miguel Ferreira, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
22-Out-2014Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating productionRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M., et al.ArtigoAcesso aberto
7-Abr-2022Pigments extraction from Cyanobium sp. a comparison between pressure-based and electric fields-based technologiesPagels, Fernando; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Amaro, Helena M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Production of lipid rich-extracts from Chlorella vulgaris using ohmic heatingMadureira, Leandro; Avelar, Zita; Conde, Tiago, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Production of whey protein cold-set hydrogels through application of moderate electric fieldsRodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Dez-2013Production of whey protein hydrogels through application of electric fieldsPereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Rodrigues, Rui, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2016Production of whey protein-based aggregates under ohmic heatingPereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L., et al.ArtigoAcesso aberto
25-Mai-2014Production of whey proteins nanosystems by electro-heating for nutraceuticals encapsulationPereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Branco, Cristiana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Fev-2019Protein-based nanostructures for food applicationsBourbon, Ana I.; Pereira, Ricardo N.; Pastrana, Lorenzo M., et al.ArtigoAcesso aberto
2022Pulsed electric fields for the extraction of proteins and carbohydrates from marine resourcesPereira, Ricardo Nuno Correia; Avelar, Zita; Pereira, Sara Gonçalves, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2014Quantification of metal release from stainless steel electrodes during conventional and pulsed ohmic heatingPataro, Gianpiero; Barca, Giuseppe M. J.; Pereira, Ricardo, et al.ArtigoAcesso aberto
28-Jul-2007Refrigerated-moderate electric fields promotes E. coli death at ambient temperaturesVicente, A. A.; Machado, Luís Flávio Rosário; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Removal of Ni(II) from aqueous solutions by an Arthrobacter viscosus biofilm supported on zeolite: from laboratory to pilot scaleQuintelas, C.; Pereira, Ricardo; Kaplan, Ecem, et al.ArtigoAcesso aberto
30-Jun-2017Structural characterization of heat-induced β-lactoglobulin nanohydrogels under the effects of selected physical conditionsRamos, Óscar L.; Simões, Lívia Souza; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Sustainable extraction of biocompounds from the green seaweed ulvarigida using ohmic heatingPereira, Sara Gonçalves; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009The effects of electrical currents on foods and other biological systemsVicente, A. A.; Castro, Inês; Pereira, RicardoResumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Nov-2023The role of emergent processing technologies in beer productionCarvalho, Gonçalo; Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira; Leal, Rita, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2020The use of emergent technologies to extract added value compounds from grape by-productsCoelho, M.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, A. S., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Thermal modification of activated carbon surface chemistry improves its capacity as redox mediator for azo dye reductionPereira, Luciana; Pereira, Ricardo; Pereira, M. F. R., et al.ArtigoAcesso aberto