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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
28-Jul-2007Refrigerated-moderate electric fields promotes E. coli death at ambient temperaturesVicente, A. A.; Machado, Luís Flávio Rosário; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Removal of Ni(II) from aqueous solutions by an Arthrobacter viscosus biofilm supported on zeolite: from laboratory to pilot scaleQuintelas, C.; Pereira, Ricardo; Kaplan, Ecem, et al.ArtigoAcesso aberto
30-Jun-2017Structural characterization of heat-induced β-lactoglobulin nanohydrogels under the effects of selected physical conditionsRamos, Óscar L.; Simões, Lívia Souza; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Sustainable extraction of biocompounds from the green seaweed ulvarigida using ohmic heatingPereira, Sara Gonçalves; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009The effects of electrical currents on foods and other biological systemsVicente, A. A.; Castro, Inês; Pereira, RicardoResumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Nov-2023The role of emergent processing technologies in beer productionCarvalho, Gonçalo; Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira; Leal, Rita, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2020The use of emergent technologies to extract added value compounds from grape by-productsCoelho, M.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, A. S., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Thermal modification of activated carbon surface chemistry improves its capacity as redox mediator for azo dye reductionPereira, Luciana; Pereira, Ricardo; Pereira, M. F. R., et al.ArtigoAcesso aberto
15-Fev-2023Tomato processing by-products valorisation through ohmic heating approachCoelho, Marta C.; Ghalamara, Soudabeh; Campos, Débora, et al.ArtigoAcesso aberto
7-Abr-2022Tunning pectinase activity under electric field effects towards enhanced clarification of vinho verde winePereira, Guilherme; Queirós, Mariana; Carvalho, Gonçalo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Fev-2023Tunning pectinase activity under the effects of electric fields in the enhanced clarification of wine mustQueirós, Mariana; Pereira, Guilherme; Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2021Unraveling the nature of ohmic heating effects in structural aspects of whey proteins: the impact of electrical and electrochemical effectsFerreira, Sara; Machado, Luís Pedro Lima; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
27-Jun-2017Unravelling the effects of electric fields on thermal aggregation and gelation of whey proteinsPereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Óscar L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2022Unveiling the antioxidant therapeutic functionality of sustainable olive pomace active ingredientsQuero, Javier; Ballesteros, Lina F.; Santos, Pedro Miguel Ferreira, et al.ArtigoAcesso aberto
18-Nov-2021Use of moderate electric fields for the extraction of bioactive and texturizing food ingredients from macroalgae: a biorefinery approach to clean label foodsDias, Joana Sofia Gomes; Guedes, Catarina I. Teixeira; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2020Using Ohmic Heating effect on grape skins as a pretreatment for anthocyanins extractionPereira, Ricardo Nuno Correia; Coelho, M.; Genisheva, Zlatina, et al.ArtigoAcesso aberto
20-Jun-2017Valorization of tomato by-products: influence of ohmic heating process on polyphenols extractionCoelho, Marta Isabel; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Valorization of tomato wastes: influence of ohmic heating process on polyphenols extraction timeCoelho, Marta Isabel; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
14-Set-2015Whey and Whey Powders: Production and UsesRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins, et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho