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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Dez-2021
Unraveling the nature of ohmic heating effects in structural aspects of whey proteins: the impact of electrical and electrochemical effects
Ferreira, Sara
;
Machado, Luís Pedro Lima
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
27-Jun-2017
Unravelling the effects of electric fields on thermal aggregation and gelation of whey proteins
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
;
Ramos, Óscar L.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2022
Unveiling the antioxidant therapeutic functionality of sustainable olive pomace active ingredients
Quero, Javier
;
Ballesteros, Lina F.
;
Santos, Pedro Miguel Ferreira
, et al.
Artigo
Acesso aberto
18-Nov-2021
Use of moderate electric fields for the extraction of bioactive and texturizing food ingredients from macroalgae: a biorefinery approach to clean label foods
Dias, Joana Sofia Gomes
;
Guedes, Catarina I. Teixeira
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2020
Using Ohmic Heating effect on grape skins as a pretreatment for anthocyanins extraction
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Coelho, M.
;
Genisheva, Zlatina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
20-Jun-2017
Valorization of tomato by-products: influence of ohmic heating process on polyphenols extraction
Coelho, Marta Isabel
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2017
Valorization of tomato wastes: influence of ohmic heating process on polyphenols extraction time
Coelho, Marta Isabel
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
14-Set-2015
Whey and Whey Powders: Production and Uses
Ramos, Óscar L.
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho