Percorrer por autor 3554 Subscrever estatísticas do autor Autor

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 41-60 de um total de 93 resultados. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-2021Mesalazine and inflammatory bowel disease from well-established therapies to progress beyond the state of the artVeloso, Pedro; Machado, Raul; Nobre, ClarisseArtigoAcesso restrito UMinho
25-Jul-2019Microbial co-culturing strategies for fructo-oligosaccharide productionCastro, Cristiana C.; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Weireld, Guy De, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Nov-2020Microbial fructo-oligosaccharides as emergent prebioticsNobre, ClarisseResumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2017Microbial treatment approaches for high-purity fructo-oligosaccharides productionCastro, C. C.; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Rodrigues, L. R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Mar-2007Modeling and simulation of fructo-oligosaccharides productionRocha, Orlando; Dominguez, Ana; Nobre, Clarisse, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
22-Nov-2023Modulation of designed gut bacterial communities by prebiotics and the impact of their metabolites on intestinal cellsRoupar, Dalila; González, Abigail; Martins, Joana T., et al.ArtigoAcesso aberto
2012New improved method for fructooligosaccharides production by Aureobasidium pullulansDominguez, Ana; Nobre, Clarisse; Rodrigues, L. R., et al.ArtigoAcesso aberto
2015New trends and technological challenges in the industrial production and purification of fructo-oligosaccharidesNobre, Clarisse; Teixeira, J. A.; Rodrigues, L. R.ArtigoAcesso restrito UMinho
12-Abr-2022Novel bio-functional Aloe vera beverages fermented by probiotic Enterococcus faecium and Lactobacillus lactisCuvas, Ruth; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Cruz, Mario, et al.ArtigoAcesso aberto
6-Dez-2022OC33 Chromatographic approaches to study pine nut skin: exploitation of its composition and bioactivitiesSilva, Soraia P.; Colunga, Alondra; Roupar, Dalila, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2018One-step co-culture fermentation strategy to produce high-content fructo-oligosaccharidesNobre, Clarisse; Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2017One-step fructo-oligosaccharides production and purificationGonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Gonçalves, D. A.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Out-2010Operating conditions of a simulated moving bed chromatography unit for the purification of fructo-oligosaccharidesNobre, Clarisse; Rodrigues, L. R.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Operating conditions of a simulated moving bed chromatography unit for the purification of fructooligosaccharidesNobre, Clarisse; Teixeira, J. A.; Rodrigues, L. R., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Jun-2019Optimal control for fermentative production of fructo-oligosaccharides in fed-batch bioreactorSchorsch, J.; Castro, C. C.; Couto, L. D., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Optimization of a fructooligosaccharides purification method using activated charcoalNobre, Clarisse; Dominguez, Ana; Torres, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Jul-2006Optimization of fermentation conditions for fructooligosaccharides productivity by aureobasidiumDominguez, Ana; Nobre, Clarisse; Torres, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2015Parameter identification of the fermentative production of fructo-oligosaccharides by Aureobasidium pullulansFekih-Salem, R.; Vande Wouwer, A.; Castro, C. de, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
9-Abr-2022Prebiotic potential of fructo-oligosaccharides produced by aspergillus ibericus in a bacterial community representative of the gut microbiotaRoupar, Dalila; Gonzalez, Abigail; Martins, Joana T., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2017Prebiotics production by Aspergillus ibericusGonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Sousa, S. C.; Pinheiro, A. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto