Mostrar 93-112 de um total de 139 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Out-2014 | Lactoferrin-based nanohydrogel as a vehicle for iron delivery – preparation and release profile | Martins, Joana; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Lactoferrin-based nanoparticles as a vehicle for iron in food applications: development and release profile | Martins, Joana; Santos, Susana Fernandes dos; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2021 | Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: behavior under digestion and cytotoxicity assessment | Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2019 | Liposomes loaded with phenolic extracts of Spirulina LEB-18: Physicochemical characterization and behavior under simulated gastrointestinal conditions | Machado, A.; Pinheiro, Ana Cristina; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2017 | Micro- and nano bio-based delivery systems for food applications: In vitro behavior | Simões, Lívia Souza; Madalena, Daniel A.; Pinheiro, Ana Cristina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
21-Jun-2022 | Modelo dinâmico de digestão gástrica e programa de computador | Pinheiro, A. C.; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Vicente, A. A., et al. | Patente | Acesso aberto |
20-Set-2018 | Morphological study of rice starch granules during in vitro digestion | Fernandes, Jean Michel; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Pinheiro, A. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
12-Ago-2016 | Multilayer nanocapsules as a vehicle for release of bioactive compounds | Pinheiro, Ana Cristina; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Silva, Hélder D., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
13-Jul-2013 | Multilayers of chitosan and alginate for the development of core-shell nanocapsules | Rivera, M. C.; Pinheiro, A. C.; Bourbon, A. I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | Nanoemulsions for enhancement of curcumin bioavailability and their safety evaluation: effect of emulsifier type | Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana T.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso aberto |
25-Jul-2019 | Nanolaminated systems production by layer-by-layer technique | Pinheiro, Ana Cristina; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Martins, Joana T., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Out-2010 | Nanostructured films developed through layer-by-layer assembly of k-carrageenan-chitosan | Pinheiro, A. C.; Medeiros, Bartolomeu G. de S.; Cunha, Maria G. Carneiro da, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Nanotecnologia como ferramenta para produzir novos alimentos funcionais: vantagens e precauções | Pinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
25-Set-2011 | Natural hydrocolloids for nanotechnological applications in foods | Vicente, A. A.; Quintas, Mafalda A. C.; Cerqueira, Miguel A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
4-Ago-2021 | A novel Helicobacter pylori phage to combat gastric infections: first characterizations | Ferreira, Rute Vanessa Novais; Sousa, Cláudia Sofia Cunha; Gonçalves, Raquel F. S., et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
2014 | Physical characterisation of an alginate/lysozyme nano-laminate coating and its evaluation on ‘coalho’ cheese shelf life | Medeiros, B. G. S.; Souza, M. P.; Pinheiro, A. C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2011 | Physico-chemical characterization of chitosan-based edible films incorporating bioactive compounds of different molecular weight | Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | Physico-chemical stability and in vitro digestibility of beta-carotene-loaded lipid nanoparticles of cupuacu butter (Theobroma grandiflorum) produced by the phase inversion temperature (PIT) method | Gomes, Graziela V. L.; Sola, Mirella R.; Marostegan, Luís F. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Nov-2021 | Physicochemical characterisation and cell viability of riboflavin loaded WPI nanostructures towards foods fortification | Araújo, João Miguel Fernandes; Martins, Joana T.; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
18-Nov-2021 | Plant-based beverages fortified with resveratrol complexes of β and γ cyclodextrins: impact on bioaccessibility | Silva, Andreia F. R.; Monteiro, Mariana; Fernandes, Jean Michel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |