Percorrer por autor 4331 Subscrever estatísticas do autor Autor

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 119-138 de um total de 139 resultados. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
6-Jun-2009Rheological characterization of xanthan/galactomannans and kappa-carrageenan/galactomannans interactions: Comparison of galactomannans from nontraditional sources with conventional galactomannansPinheiro, Ana Cristina; Bourbon, Ana I.; Ribeiro, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Rheological characterization of κ-carrageenan/galactomannan and xanthan/galactomannan gels : comparison of galactomannans from non-traditional sources with conventional galactomannansPinheiro, A. C.; Bourbon, A. I.; Rocha, Cristina M. R., et al.ArtigoAcesso aberto
10-Jul-2022Rheology and soft tribology characterization of yoghurt with curcumin-loaded solid lipid nanoparticlesGonçalves R. F. S.; Abreu C. S.; Gomes, J. R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
Abr-2020Rice in vitro digestion: application of INFOGEST harmonized protocol for glycemic index determination and starch morphological studyFernandes, Jean Michel; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Pinheiro, Ana Cristina, et al.ArtigoAcesso aberto
2009Shear and extensional rheology of galactomannans extracted from seeds of Gleditsia triacanthos and Sophora japonica: comparison with guar gum and locust bean gumBourbon, Ana I.; Pinheiro, Ana Cristina; Ribeiro, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
4-Mar-2022Standardization of in vitro digestibility and DIAAS method based on the static INFOGEST protocolEgger, Lotti; Sousa, Raquel; Recio, Isidra, et al.Comunicação em painel Acesso aberto
27-Jun-2017Structural approach to design high carotene emulsions from exotic fruits Pitanga (Eugenia uniflora) and Buriti (Mauritia flexuosa)Berni, P.; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Synergistic effects between κ-carrageenan and locust bean gum on physicochemical properties of edible films made thereofMartins, Joana; Cerqueira, M. A.; Bourbon, A. I., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2021Tackling older adults malnutrition through the development of tailored food productsFernandes, J. -M.; Araújo, J.; Vieira, J., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2010The effect of the matrix system in the delivery and in-vitro bioactivity of microencapsulated oregano essential oilCosta, Sara Beirão da; Duarte, Cláudia; Pinheiro, A. C., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Jun-2017Towards the understanding of the behavior of bio-based nanostructures during in vitro digestionPinheiro, Ana Cristina; Gonçalves, Raquel F. S.; Madalena, Daniel A., et al.ArtigoAcesso aberto
2013Transport mechanism of macromolecules on hydrophilic bio-polymeric matrices : diffusion of protein-based compounds from chitosan filmsPinheiro, A. C.; Bourbon, A. I.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
6-Jul-2017Unravelling the behavior of nanostructures during digestion and absorptionPinheiro, A. C.; Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Madalena, Daniel Alexandre Silva, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Mar-2012Unravelling the behaviour of curcumin nanoemulsions during in vitro digestion: effect of emulsifier typePinheiro, Ana Cristina; Silva, Hélder D.; Azevedo, Alexandra, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Unravelling the behaviour of curcumin nanoemulsions during in vitro digestion: effect of the surface chargePinheiro, A. C.; Lad, M.; Silva, Hélder D., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Utilização de revestimentos/filmes edíveis para aplicações alimentaresPinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
7-Set-2022Valorization of Amaranth (Amaranthus cruentus) grain extracts for the development of alginate-based active filmsCoelho, Laylla Marques; Faria, C. I.; Madalena, Daniel Alexandre Silva, et al.ArtigoAcesso aberto
12-Set-2023Vitamin E-loaded hydroxyapatite Pickering emulsions as new product design for fortified food applicationsRibeiro, A.; Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Pinheiro, A. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2020β-lactoglobulin micro- and nanostructures as bioactive compounds vehicle: In vitro studiesSimões, Lívia Souza; Martins, Joana T.; Pinheiro, Ana Cristina, et al.ArtigoAcesso aberto
26-Fev-2014Κ-carrageenan/chitosan nanolayered coating as a vehicle for incorporation of bioactive compoundsPinheiro, A. C.; Coimbra, Manuel A.; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto