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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Fev-2015Lignocellulosic bioethanol production with revalorization of low-cost agroindustrial by-products as nutritional supplementsKelbert, Maikon; Romaní, Aloia; Coelho, Eduardo, et al.ArtigoAcesso aberto
2014Optimization of glycerol-organosolv pretreatment for improving enzymatic saccharification of Eucalyptus woodRomaní, Aloia; Ruíz, Héctor A.; Pereira, Francisco B., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Optimization of low-cost medium for very high gravity ethanol fermentations by Saccharomyces cerevisiae using statistical experimental designsPereira, Francisco B.; Guimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
10-Dez-2015Optimization of low-cost nutritional supplementation for lignocellulosic ethanol fermentationRomaní, Aloia; Kelbert, Maikon; Coelho, Eduardo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Plasmid-mediate transfer of FLO-1 into industrial Saccharomyces cerevisiae PE-2 strain creates a strain useful for repeat-batch fermentations involving flocculation-sedimentationGomes, Daniel Gonçalves; Guimarães, Pedro M. R.; Pereira, Francisco B., et al.ArtigoAcesso aberto
2011Robust industrial Saccharomyces cerevisiae strains for very high gravity bio-ethanol fermentationsPereira, Francisco B.; Guimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2013Robust yeast isolates with great potential for industrial fermentation of lignocellulosePereira, Francisco B.; Romaní, Aloia; Ruíz, Héctor A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Robust yeast isolates with great potential for industrial fermentation of lignocellulosePereira, Francisco B.; Romaní, Aloia; Ruíz, Héctor A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Nov-2009Screening of yeasts and industrial medium optimization for bioethanol productionPereira, Francisco B.; Guimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Selection of Saccharomyces cerevisiae strains for efficient very high gravity bio-ethanol fermentation processesPereira, Francisco B.; Guimarães, Pedro M. R.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2016Simultaneous saccharification and fermentation of hydrothermal pretreated lignocellulosic biomass: evaluation of process performance under multiple stress conditionsKelbert, M.; Romaní, Aloia; Coelho, Eduardo, et al.ArtigoAcesso aberto
2014Use of whole-slurry from autohydrolyzed Eucalyptus wood for bioethanol productionRomaní, Aloia; Ruíz, Héctor A.; Pereira, Francisco B., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2019Volatile fingerprinting differentiates diverse-aged craft beersCoelho, Eduardo; Magalhães, J.; Pereira, Francisco B., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Yeast nutrition and practical aspects during brewing fermentationsLima, Luís; Pereira, Francisco B.; Lima, Nelson, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho