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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-2012Rapid and reliable identification of intact Candida clinical isolates using MALDI-TOF ICMSLima-Neto, Reginaldo Gonçalves; Macêdo, Danielle P.C.; Santos, Cledir, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Reactive Black 5 dye decolourisation by free and immobilized cells of Trametes versicolor in chemostat under high alkaline and salt conditionsOttoni, C. A.; Lima, Luís; Santos, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Requalification of a Brazilian Trichoderma collection and screening of its capability to decolourise real textile effluentLisboa, Dianny Silva; Santos, Cledir; Barbosa, Renan N., et al.ArtigoAcesso aberto
Jun-2013Requalifying a brazilian culture collection of Aspergillus section FlaviCouto, F. A.; Santos, C.; Lima, Nelson, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
14-Jun-2012Silver nanoparticles as an antimicrobial agent of Tricophyton rubrumPereira, Leonel; Santos, C.; Dias, Nicolina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Jul-2011Species identification of Aspergillus section Flavi isolates from Portuguese almonds using phenotypic, including MALDI-TOF ICMS, and molecular approachesRodrigues, P.; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
17-Mai-2019Spoilage fungi and mycotoxins contamination risk in Capsicum productsCosta, Jéssica; Lima, Nelson; Santos, CledirResumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Sporotrichosis caused by sporothrix mexicana, PortugalDias, Nicolina; Oliveira, M. M. E.; Portela, M., et al.Carta ao editorAcesso aberto
14-Jun-2012Stability based on a polyphasic approach of fungal samples preserved on alginateSimões, Marta Filipa; Santos, C.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
Out-2013Structural diversity of aspergillus (section nigri) sporesSimões, Marta Filipa Jesus Freitas; Santos, Cledir; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
11-Jun-2014Study of the viability of Aspergillus strains freeze-dried in 1955Soares, Célia; Santos, C.; Martins, M. L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1-Jan-2014Synthesis, characterisation and antifungal activity of chemically and fungal-produced silver nanoparticles against Trichophyton rubrumPereira, Leonel; Dias, Nicolina; Carvalho, Juliana, et al.ArtigoAcesso aberto
2015Taxonomia polifásica para a identificação de Aspergillus seção Flavi: uma revisãoSilva, Fernanda Chaves da; Chalfoun, Sara Maria; Batista, Luis Roberto, et al.ArtigoAcesso aberto
14-Jun-2012Taxonomy of Aspergillus: integration of methods for new and revisited species in section FlaviRodrigues, Paula; Soares, Célia; Santos, Cledir, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Textile dyes fungal mechanisms of biodegradationOttoni, C. A.; Santos, C.; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
Mar-2012The effect of food processing on the fate of mycotoxinsVenâncio, Armando; Soares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011The fast identification by MALDI-TOF ICMS of Fusarium guttiforme infecting pineapple stem and being antagonised by Trichoderma asperellumVentura, José Aires; Santos, C.; Costa, H., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
14-Jun-2012The filamentous fungi culture collection of the Department of Food Science (CCDCA), Federal University of Lavras, BrazilPassamani, F. R. F.; Terra, M. F.; Couto, F. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2012The importance of a quick identification of Aspergillus niger for a proper mycotoxin related diagnosisSoares, Célia Maria Gonçalves; Santos, Cledir; Maciel, Marília, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013The importance of structural diversity of spores in the taxonomy of Aspergillus (section Nigri)Simões, Marta Filipa Jesus Freitas; Santos, C.; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto