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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
19-Jan-2022Management of operational parameters and novel spinneret configurations for the electrohydrodynamic processing of functional polymersSilva, Pedro Miguel Peixoto; Torres-Giner, Sergio; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2015Microencapsulation of ellagic acid from pomegranate husk and karaya gum by spray dryingLuján-Medina, Gabriel A.; Ventura, Janeth; Ascacio-Valdés, Juan A., et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2014Microencapsulation of probiotics envisaged for folate production in human intestine environmentRamos, Philippe E.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2021Modulating process parameters to change physical properties of bigels for food applicationsFasolin, Luiz Henrique; Martins, Artur J.; Cerqueira, M. A., et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jul-2013Multilayers of chitosan and alginate for the development of core-shell nanocapsulesRivera, M. C.; Pinheiro, A. C.; Bourbon, A. I., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Nano structures for food applicationsSilva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Nanoemulsions for food applications: development and characterizationSilva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2011Nanoemulsions of β-carotene using a high-energy emulsification-evaporation techniqueSilva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
2-Abr-2012Nanohydrogels from bovine lactoferrin: a vector for iron in food applicationsSantos, S.; Bourbon, Ana I.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Nanotecnologia como ferramenta para produzir novos alimentos funcionais: vantagens e precauçõesPinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2011Nanotecnologia na indústria alimentarCerqueira, M. A.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.OutroAcesso aberto
2013Natamycin-loaded poly(n-isopropylacrylamide) nanohydrogels for smart edible packaging : development and characterizationCerqueira, M. A.; Costa, Maria J.; Fuciños, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
25-Set-2011Natural hydrocolloids for nanotechnological applications in foodsVicente, A. A.; Quintas, Mafalda A. C.; Cerqueira, Miguel A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mar-2010New edible coatings composed of galactomannans and collagen blends to improve the postharvest quality of fruits: influence on fruits gas transfer rateLima, Álvaro M.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
7-Abr-2022Novel active biopolymer materials for the food packagingGenisheva, Zlatina; Lamsaf, Hafsae; Ballesteros, Lina F., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2007Novel edible films made of polysaccharide from Anarcadium occidentale L.Pessoa, M. S.; Souza, B. W. S.; Cerqueira, M. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2007Novel functional polysaccharides as edible coatings for cheeseCerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2022Oleogels and bigels as alternatives to saturated fats: A review on their application by the food industrySilva, Pedro Miguel Peixoto; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Martins, Artur J., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Mar-2020Oleogels for development of health-promoting food productsMartins, Artur J.; Vicente, A. A.; Pastrana, Lorenzo M., et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2019Omega-3 and poly-unsaturated fatty acids-enriched hamburgers using sterol-based oleogelsMartins, Artur J.; Lorenzo, Jose M.; Franco, Daniel, et al.ArtigoAcesso aberto