Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor 6451
Subscrever estatísticas do autor Autor
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 73-88 de um total de 88 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2021
Unraveling the chemical composition, antioxidant, α-amylase and α-glucosidase inhibition of Moroccan propolis
Laaroussi, Hassan
;
Santos, Pedro Miguel Ferreira
;
Genisheva, Zlatina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
20-Abr-2020
Unravelling the biological potential of Pinus pinaster bark extracts
Santos, Pedro Miguel Ferreira
;
Genisheva, Zlatina
;
Botelho, C. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
30-Mar-2023
Unveiling the techno-functional and bioactive properties of bee pollen as an added-value food ingredient
Hassan Laaroussi
;
Santos, Pedro Miguel Ferreira
;
Genisheva, Zlatina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
7-Abr-2022
Use of metallic and bimetallic nanoparticles as constituents of active bio-based films
Ballesteros, Lina F.
;
Lamsaf, Hafsae
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2020
Using Ohmic Heating effect on grape skins as a pretreatment for anthocyanins extraction
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Coelho, M.
;
Genisheva, Zlatina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
8-Jun-2012
Utilização da extração em fase sólida seguida de análise por GC-MS na caracterização aromática de uvas da casta Alvarinho
Calado, Thalita
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Oliveira, J. M.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
31-Jan-2020
Validation of a LLME/GC-MS methodology for quantification of volatile compounds in fermented beverages
Coelho, Eduardo João Louro
;
Lemos, M.
;
Genisheva, Zlatina
, et al.
Artigo
Acesso aberto
7-Set-2022
Valorization of Amaranth (Amaranthus cruentus) grain extracts for the development of alginate-based active films
Coelho, Laylla Marques
;
Faria, C. I.
;
Madalena, Daniel Alexandre Silva
, et al.
Artigo
Acesso aberto
5-Dez-2019
Valorization of aqueous and ethanolic extracts from Pinus pinaster bark: chemical and biological properties
Santos, Pedro Miguel Ferreira
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Botelho, C. M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Valorization of natural antioxidants for nutritional and health applications
Santos, Pedro Miguel Ferreira
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Botelho, Cláudia M.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso aberto
Nov-2017
Vinegar production from fruit concentrates: effect on volatile composition and antioxidant activity
Coelho, Eduardo
;
Genisheva, Zlatina
;
Oliveira, José Maria
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Volatile composition of wines from cvs. Blanco lexítimo, Agudelo and Serradelo (Vitis vinifera) grown in Betanzos (NW Spain)
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Bescansa, Lorenzo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
26-Ago-2017
Wine chemical characterization by near infrared spectroscopy and chemometric analysis
Amaral, A. Luís
;
Genisheva, Zlatina
;
Quintelas, Cristina
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
4-Dez-2023
Wine production wastes, valorization, and perspectives
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Soares, Margarida
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso aberto
2011
Wine production with immobilized yeasts on grape pomace
Macedo, S.
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2017
Yeasts from Canastra cheese production process: Isolation and evaluation of their potential for cheese whey fermentation
Andrade, Rafaela Pereira
;
Melo, Carolina Naves
;
Genisheva, Zlatina
, et al.
Artigo
Acesso aberto