Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Fev-2019 | Hybrid gels: Influence of oleogel/hydrogel ratio on rheological and textural properties | Martins, Artur J.; Silva, Pedro Miguel Peixoto; Maciel, José Filipe Gonçalves, et al. | Artigo | Acesso aberto |
27-Jun-2017 | Hybrid gels: influence of water and oil phase on textural and rheological properties | Martins, Artur J.; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Maciel, José Filipe Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
17-Abr-2023 | Microalgae production strategies to increase carotenoid and polyunsaturated fatty acid composition for food and feed | Maciel, José Filipe Gonçalves | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
2013 | Monitorização do processo cervejeiro por espetroscopia no UV-VIS-SWNIR | Maciel, José Filipe Gonçalves | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
25-Set-2023 | Optimization of Pavlova gyrans biomass production and the fatty acid profile using a two-step approach | Maciel, José Filipe Gonçalves; Couto, Daniela; Geada, Pedro Miguel Macedo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Production of high added value products from eggshells | Castro, Inês; Pinto, D. B.; Maciel, José, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Screening of key abiotic factors for biomass production of Pavlova gyrans | Maciel, José Filipe Gonçalves; Geada, Pedro; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
20-Set-2018 | Waterproof coatings for hydrophilic foods | Avelar, Zita; Maciel, José Filipe Gonçalves; Silva, Pedro Miguel Peixoto, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |