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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
1996
Identification of yield coefficients in a baker’s yeast model: an optimal experimental design approach
Rocha, Cristina M. R.
;
Ferreira, Eugénio C.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
Immobilization of commercial laccase on spent grain
Silva, Andreia Machado da
;
Tavares, Ana P. M.
;
Rocha, Cristina M. R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Immobilization of trypsin on spent grains for whey protein hydrolysis
Rocha, Cristina M. R.
;
Gonçalves, M. P.
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso aberto
Jun-2021
Improving agar properties of farmed Gracilaria gracilis by using filtered sunlight
Silva-Brito, Francisca
;
Pereira, Sara Gonçalves
;
Rocha, Cristina M. R.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Jun-2021
Influence of ohmic heating in the composition of extracts from Gracilaria vermiculophylla
Pereira, Sara Gonçalves
;
Teixeira-Guedes, Catarina Isabel
;
Matos, G. S. S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2008
Influence of the concentration of locust bean gum on the gelling ability of whey peptic hydrolysates
Rocha, Cristina M. R.
;
Hilliou, L.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Jun-2020
Influence of thermal and electrical effects of ohmic heating on C-phycocyanin properties and biocompounds recovery from Spirulina platensis
Santos, Pedro Miguel Ferreira
;
Nunes, R.
;
De Biasio, Filomena
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mar-2023
Innovative processing technology in agar recovery: combination of subcritical water extraction and moderate electric fields
Pereira, Sara Gonçalves
;
Dias, Joana Sofia Gomes
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
15-Dez-2022
Innovative swine blood hydrolysates as promising ingredients for European seabass diets: Impact on growth performance and resistance to Tenacibaculum maritimum infection
Resende, Daniela
;
Costas, Benjamin
;
Sá, Tiago
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Set-2019
Moderate electric fields as a potential tool for sustainable recovery of phenolic compounds from Pinus pinaster bark
Santos, Pedro Miguel Ferreira
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
, et al.
Artigo
Acesso aberto
8-Dez-2016
Novel polylactic acid (PLA)-based active packaging with incorporation of nanoparticles and its performance throughout shelf-life of fresh-cut fruit
Rocha, João M.
;
Lorite, Gabriela S.
;
Miilumäki, Noora
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Ohmic heating for preservation, transformation, and extraction
Rodrigues, Rui M.
;
Genisheva, Zlatina
;
Rocha, Cristina M. R.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
26-Jun-2023
Ohmic heating-based extraction of biocompounds from cocoa bean shell
Sánchez, M.
;
Santos, Pedro Miguel Ferreira
;
Dias, Joana Sofia Gomes
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2020
Olive tree leaves - a source of valuable active compounds
Safarzadeh Markhali, Fereshteh
;
Teixeira, J. A.
;
Rocha, Cristina M. R.
Artigo
Acesso aberto
8-Dez-2016
On the correlation between physicochemical properties of agar and its performance as edible coating and film to enhance shelf-life of fresh fruit
Rocha, João M.
;
Sousa, Ana M. M.
;
Santos, Joana
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
1996
Optimização de estratégias de alimentação para identificação de parâmetros de um modelo de fermento de padeiro
Rocha, Cristina M. R.
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
7-Abr-2022
Osborne fractionation: an approach for red macroalgae proteinassessment
Nunes, R.
;
Santos, Pedro Miguel Ferreira
;
Moreira, Catarina
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Jun-2005
Peptide profile of whey protein hydrolysates from free and immobilised trypsin
Rocha, Cristina M. R.
;
Teixeira, J. A.
;
Torres, D.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Mar-2022
Phaeodactylum tricornutum extracts as structuring agents for food applications: Physicochemical and functional properties
Ferreira, Catarina Castro
;
Dias, Joana Sofia Gomes
;
Santos, Pedro Miguel Ferreira
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Jun-2015
Physical and mass transfer properties of electrospun ε-polycaprolactone nanofiber membranes
Martins, Artur J.
;
Bourbon, A. I.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto