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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Set-2019Moderate electric fields as a potential tool for sustainable recovery of phenolic compounds from Pinus pinaster barkSantos, Pedro Miguel Ferreira; Genisheva, Zlatina Asenova; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.ArtigoAcesso aberto
8-Dez-2016Novel polylactic acid (PLA)-based active packaging with incorporation of nanoparticles and its performance throughout shelf-life of fresh-cut fruitRocha, João M.; Lorite, Gabriela S.; Miilumäki, Noora, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2019Ohmic heating for preservation, transformation, and extractionRodrigues, Rui M.; Genisheva, Zlatina; Rocha, Cristina M. R., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
26-Jun-2023Ohmic heating-based extraction of biocompounds from cocoa bean shellSánchez, M.; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Dias, Joana Sofia Gomes, et al.ArtigoAcesso aberto
2020Olive tree leaves - a source of valuable active compoundsSafarzadeh Markhali, Fereshteh; Teixeira, J. A.; Rocha, Cristina M. R.ArtigoAcesso aberto
8-Dez-2016On the correlation between physicochemical properties of agar and its performance as edible coating and film to enhance shelf-life of fresh fruitRocha, João M.; Sousa, Ana M. M.; Santos, Joana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1996Optimização de estratégias de alimentação para identificação de parâmetros de um modelo de fermento de padeiroRocha, Cristina M. R.Dissertação de mestrado Acesso aberto
7-Abr-2022Osborne fractionation: an approach for red macroalgae proteinassessmentNunes, R.; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Moreira, Catarina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2005Peptide profile of whey protein hydrolysates from free and immobilised trypsinRocha, Cristina M. R.; Teixeira, J. A.; Torres, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mar-2022Phaeodactylum tricornutum extracts as structuring agents for food applications: Physicochemical and functional propertiesFerreira, Catarina Castro; Dias, Joana Sofia Gomes; Santos, Pedro Miguel Ferreira, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Jun-2015Physical and mass transfer properties of electrospun ε-polycaprolactone nanofiber membranesMartins, Artur J.; Bourbon, A. I.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2011Physico-chemical characterization of chitosan-based edible films incorporating bioactive compounds of different molecular weightBourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2021Physicochemical and microstructural properties of composite edible film obtained by complex coacervation between chitosan and whey protein isolateTavares, L.; Souza, H. K. S.; Gonçalves, M. P., et al.ArtigoAcesso aberto
2019Positive state observer for the automatic control of the depth of anesthesia-Clinical resultsNogueira, Filipa Nunes; Mendonca, T.; Rocha, R.ArtigoAcesso aberto
26-Dez-2023Postharvest quality improvement of tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit using a nanomultilayer coating containing aloe veraFlores-López, M L; Vieira, Jorge Miguel Magalhães; Rocha, Cristina M.R., et al.ArtigoAcesso aberto
Mai-2007Preparation of ingredients containing an ACE-inhibitory peptide by tryptic hydrolysis of whey protein concentratesFerreira, I. M. P. L. V. O.; Pinho, O.; Mota, M. V. T., et al.ArtigoAcesso aberto
2008Production of bioactive peptides from eggshell membranesCastro, Inês A.; Pinto, Daniel; Fernandes, Bruno Daniel Oliveira, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
21-Mar-2023Production of bioactive protein-enriched hydrolysates from fish by-products using autohydrolysisMarques, Bianca; Ribeiro, Tânia; Pintado, Manuela, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Production of lipid rich-extracts from Chlorella vulgaris using ohmic heatingMadureira, Leandro; Avelar, Zita; Conde, Tiago, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Protein-based resins for food packagingVicente, A. A.; Cerqueira, M. A.; Hilliou, L., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho