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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2019 | Ohmic heating for preservation, transformation, and extraction | Rodrigues, Rui M.; Genisheva, Zlatina; Rocha, Cristina M. R., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
26-Jun-2023 | Ohmic heating-based extraction of biocompounds from cocoa bean shell | Sánchez, M.; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Dias, Joana Sofia Gomes, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Olive tree leaves - a source of valuable active compounds | Safarzadeh Markhali, Fereshteh; Teixeira, J. A.; Rocha, Cristina M. R. | Artigo | Acesso aberto |
8-Dez-2016 | On the correlation between physicochemical properties of agar and its performance as edible coating and film to enhance shelf-life of fresh fruit | Rocha, João M.; Sousa, Ana M. M.; Santos, Joana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1996 | Optimização de estratégias de alimentação para identificação de parâmetros de um modelo de fermento de padeiro | Rocha, Cristina M. R. | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Osborne fractionation: an approach for red macroalgae proteinassessment | Nunes, R.; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Moreira, Catarina, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2005 | Peptide profile of whey protein hydrolysates from free and immobilised trypsin | Rocha, Cristina M. R.; Teixeira, J. A.; Torres, D., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2022 | Phaeodactylum tricornutum extracts as structuring agents for food applications: Physicochemical and functional properties | Ferreira, Catarina Castro; Dias, Joana Sofia Gomes; Santos, Pedro Miguel Ferreira, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Jun-2015 | Physical and mass transfer properties of electrospun ε-polycaprolactone nanofiber membranes | Martins, Artur J.; Bourbon, A. I.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2011 | Physico-chemical characterization of chitosan-based edible films incorporating bioactive compounds of different molecular weight | Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2021 | Physicochemical and microstructural properties of composite edible film obtained by complex coacervation between chitosan and whey protein isolate | Tavares, L.; Souza, H. K. S.; Gonçalves, M. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2019 | Positive state observer for the automatic control of the depth of anesthesia-Clinical results | Nogueira, Filipa Nunes; Mendonca, T.; Rocha, R. | Artigo | Acesso aberto |
26-Dez-2023 | Postharvest quality improvement of tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit using a nanomultilayer coating containing aloe vera | Flores-López, M L; Vieira, Jorge Miguel Magalhães; Rocha, Cristina M.R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2007 | Preparation of ingredients containing an ACE-inhibitory peptide by tryptic hydrolysis of whey protein concentrates | Ferreira, I. M. P. L. V. O.; Pinho, O.; Mota, M. V. T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2008 | Production of bioactive peptides from eggshell membranes | Castro, Inês A.; Pinto, Daniel; Fernandes, Bruno Daniel Oliveira, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
21-Mar-2023 | Production of bioactive protein-enriched hydrolysates from fish by-products using autohydrolysis | Marques, Bianca; Ribeiro, Tânia; Pintado, Manuela, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Production of lipid rich-extracts from Chlorella vulgaris using ohmic heating | Madureira, Leandro; Avelar, Zita; Conde, Tiago, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Protein-based resins for food packaging | Vicente, A. A.; Cerqueira, M. A.; Hilliou, L., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2022 | Pulsed electric fields for the extraction of proteins and carbohydrates from marine resources | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Avelar, Zita; Pereira, Sara Gonçalves, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
26-Abr-2022 | Recent advances in the valorization of algae polysaccharides for food and nutraceutical applications: a review on the role of green processing technologies | Dias, Joana Sofia Gomes; Teixeira, J. A.; Rocha, Cristina M. R. | Artigo | Acesso restrito UMinho |