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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
6-Jun-2022 | Sambucus nigra flower and berry extracts for food and therapeutic applications: effect of gastrointestinal digestion on in vitro and in vivo bioactivity and toxicity | Santos, Pedro Miguel Ferreira; Nogueira, António; Rocha, Cristina M. R., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
7-Abr-2022 | Screening of Phaeodactylum tricornutum extracts regarding their bioactive and functional properties | Ferreira, Catarina; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Screening of Phaeodactylum tricornutum extracts regarding theirbioactive and functional properties | Ferreira, Catarina; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2021 | Sequential multi-stage extraction of biocompounds from Spirulina platensis: Combined effect of ohmic heating and enzymatic treatment | Santos, Pedro Miguel Ferreira; Miranda, Sílvia Cristiana Martins; Belo, Isabel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2024 | Solubilization and hydrolysis of porcine coagulated blood protein using sub-critical solvent extraction | Marques, Bianca; Nunes, Rafaela; Araújo-Rodrigues, Helena, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | Spent grain as a new carrier for trypsin immobilisation | Rocha, Cristina M. R.; Balcão, Victor M.; Gonçalves, M. P., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | Spent-grains and zeolites as potential carriers for trypsin immobilisation | Rocha, Cristina M. R.; Ducso, L.; Gonçalves, M. P., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Sustainable extraction of biocompounds from the green seaweed ulvarigida using ohmic heating | Pereira, Sara Gonçalves; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Dez-2019 | The potential of ohmic heating for agar extraction from seaweed | Nunes, Cláudia; Maricato, Élia; Pereira, Sara Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
21-Mar-2023 | The use of subcritical water extraction for the recovery of protein from sardine residues | Gonçalves-Lima, Beatriz; Marques, Bianca; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jan-2006 | Trypsin hydrolysis of whey protein concentrates: characterization using multivariate data analysis | Mota, M. V. T.; Ferreira, I. M. P. L. V. O.; Oliveira, M. B. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2005 | Trypsin immobilisation on zeolites | Rocha, Cristina M. R.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Out-2023 | Ulva rigida valorization into poly(3-hydroxybutyrate), organic acids and functional ingredients | Leandro, Tânia; Teles, Marco; Dias, Joana Sofia Gomes, et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Abr-2020 | Unravelling the biological potential of Pinus pinaster bark extracts | Santos, Pedro Miguel Ferreira; Genisheva, Zlatina; Botelho, C. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2022 | Unveiling the antioxidant therapeutic functionality of sustainable olive pomace active ingredients | Quero, Javier; Ballesteros, Lina F.; Santos, Pedro Miguel Ferreira, et al. | Artigo | Acesso aberto |
18-Nov-2021 | Use of moderate electric fields for the extraction of bioactive and texturizing food ingredients from macroalgae: a biorefinery approach to clean label foods | Dias, Joana Sofia Gomes; Guedes, Catarina I. Teixeira; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2021 | Valorization of agro-food by-products and their potential therapeutic applications | Mármol, Inés; Quero, Javier; Ibarz, Raquel, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
5-Dez-2019 | Valorization of aqueous and ethanolic extracts from Pinus pinaster bark: chemical and biological properties | Santos, Pedro Miguel Ferreira; Genisheva, Zlatina Asenova; Botelho, C. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | Valorization of natural antioxidants for nutritional and health applications | Santos, Pedro Miguel Ferreira; Genisheva, Zlatina Asenova; Botelho, Cláudia M., et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2020 | Valorization of passion fruit stalk by the preparation of cellulose nanofibers and immobilization of trypsin | Rodríguez-Restrepo, Yeimy A.; Rocha, Cristina M. R.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |