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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
6-Jun-2022Sambucus nigra flower and berry extracts for food and therapeutic applications: effect of gastrointestinal digestion on in vitro and in vivo bioactivity and toxicitySantos, Pedro Miguel Ferreira; Nogueira, António; Rocha, Cristina M. R., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
7-Abr-2022Screening of Phaeodactylum tricornutum extracts regarding their bioactive and functional propertiesFerreira, Catarina; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Screening of Phaeodactylum tricornutum extracts regarding theirbioactive and functional propertiesFerreira, Catarina; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2021Sequential multi-stage extraction of biocompounds from Spirulina platensis: Combined effect of ohmic heating and enzymatic treatmentSantos, Pedro Miguel Ferreira; Miranda, Sílvia Cristiana Martins; Belo, Isabel, et al.ArtigoAcesso aberto
2024Solubilization and hydrolysis of porcine coagulated blood protein using sub-critical solvent extractionMarques, Bianca; Nunes, Rafaela; Araújo-Rodrigues, Helena, et al.ArtigoAcesso aberto
2007Spent grain as a new carrier for trypsin immobilisationRocha, Cristina M. R.; Balcão, Victor M.; Gonçalves, M. P., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2005Spent-grains and zeolites as potential carriers for trypsin immobilisationRocha, Cristina M. R.; Ducso, L.; Gonçalves, M. P., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
7-Abr-2022Sustainable extraction of biocompounds from the green seaweed ulvarigida using ohmic heatingPereira, Sara Gonçalves; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Dez-2019The potential of ohmic heating for agar extraction from seaweedNunes, Cláudia; Maricato, Élia; Pereira, Sara Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
21-Mar-2023The use of subcritical water extraction for the recovery of protein from sardine residuesGonçalves-Lima, Beatriz; Marques, Bianca; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jan-2006Trypsin hydrolysis of whey protein concentrates: characterization using multivariate data analysisMota, M. V. T.; Ferreira, I. M. P. L. V. O.; Oliveira, M. B. P., et al.ArtigoAcesso aberto
2005Trypsin immobilisation on zeolitesRocha, Cristina M. R.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
14-Out-2023Ulva rigida valorization into poly(3-hydroxybutyrate), organic acids and functional ingredientsLeandro, Tânia; Teles, Marco; Dias, Joana Sofia Gomes, et al.ArtigoAcesso aberto
20-Abr-2020Unravelling the biological potential of Pinus pinaster bark extractsSantos, Pedro Miguel Ferreira; Genisheva, Zlatina; Botelho, C. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2022Unveiling the antioxidant therapeutic functionality of sustainable olive pomace active ingredientsQuero, Javier; Ballesteros, Lina F.; Santos, Pedro Miguel Ferreira, et al.ArtigoAcesso aberto
18-Nov-2021Use of moderate electric fields for the extraction of bioactive and texturizing food ingredients from macroalgae: a biorefinery approach to clean label foodsDias, Joana Sofia Gomes; Guedes, Catarina I. Teixeira; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2021Valorization of agro-food by-products and their potential therapeutic applicationsMármol, Inés; Quero, Javier; Ibarz, Raquel, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
5-Dez-2019Valorization of aqueous and ethanolic extracts from Pinus pinaster bark: chemical and biological propertiesSantos, Pedro Miguel Ferreira; Genisheva, Zlatina Asenova; Botelho, C. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021Valorization of natural antioxidants for nutritional and health applicationsSantos, Pedro Miguel Ferreira; Genisheva, Zlatina Asenova; Botelho, Cláudia M., et al.Capítulo de livroAcesso aberto
2020Valorization of passion fruit stalk by the preparation of cellulose nanofibers and immobilization of trypsinRodríguez-Restrepo, Yeimy A.; Rocha, Cristina M. R.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto