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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
22-Out-2009Effect of moderate electric field in the physical and transport properties of chitosan coatingsSouza, B. W. S.; Cerqueira, M. A.; Casariego, A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
28-Nov-2009Effect of the application of a galactomannan coating incorporating nisin on the growth of Listeria monocytogenes on Ricotta cheeseMartins, Joana; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2023Effect of the seasonality of Atlantic Bonito (Sarda sarda) on chemical, nutritional and sensory characteristicsSolinho, Joana; Pereira-Pinto, Ricardo; Martins, Joana T., et al.ArtigoAcesso aberto
8-Out-2018Electric field processing: novel perspectives on allergenicity of milk proteinsPereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L., et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2019Emergent food proteins Towards sustainability, health and innovationFasolin, Luiz H.; Pereira, Ricardo N.; Pinheiro, Ana Cristina, et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2018Emerging opportunities in exploring the nutritional/functional value of amaranthCoelho, L. M.; Silva, Pedro; Martins, Joana T., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2017Enhancing curcumin bioaccessibility through different nanoformulationsGonçalves, Raquel F. S.; Martins, J. T.; Duarte, Catarina M. M., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2010Evaluation of a chitosan-based edible film as carrier of natamycin to improve the storability of saloio cheeseFajardo, Paula; Martins, J. T.; Fuciños, C., et al.ArtigoAcesso aberto
5-Jul-2022Evaluation of physicochemical, texture, sensory and microbiologicalproperties of fresh Sarrajão (Sarda sarda) fillets during storage timeSolinho, Joana; Pinto, Ricardo; Santos, Joana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2022Exploring the performance of amaranth grain starch and protein microcapsules as -carotene carrier systems for food applicationsCoelho, L. M.; Gonçalves, Idalina; Ferreira, Paula, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2019Extracts of Agrito (Rhus Microphylla Engelm. Ex A. Gray) for the control of plant pathogenic FungiCharles-Rodríguez, Ana V.; Rivera-Solís, Luz L.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Functional properties of Gleditsia triacanthos seeds extracts and their incorporation into galactomannan films for food applicationsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B.; Martins, Joana T., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2011Galactomannans use in the development of edible films/coatings for food applicationsCerqueira, M. A.; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C., et al.ArtigoAcesso aberto
11-Out-2010Incorporation of alpha-tocopherol into chitosan films: effects on film propertiesMartins, Joana; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2024Incorporation of curcumin-loaded solid lipid nanoparticles into yogurt:Tribo-rheological properties and dynamic in vitro digestionGonçalves, Raquel Filipa Silva; Fernandes, Jean Michel; Martins, Joana T., et al.ArtigoAcesso aberto
6-Jun-2009Influence of electric fields on the internal structure and transport properties of chitosan coatingsSouza, B.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Año, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Influence of electric fields on the structure of chitosan edible coatingsSouza, B. W. S.; Cerqueira, M. A.; Martins, Joana, et al.ArtigoAcesso aberto
8-Abr-2018Influence of emulsifier type on in vitro digestion of curcumin nanoemulsions: lecithin and rhamnolipidsGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Influence of α-tocopherol on physicochemical properties of chitosan-based filmsMartins, Joana; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
28-Jun-2008Inhibition of Botrytis cinerea and Penicillium roqueforti growth by novel galactomannan edible coatings incorporating natamycinMartins, Joana T.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Lima, Álvaro M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto