Mostrar 23-42 de um total de 83 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2007 | Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heating | Pereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2006 | Death kinetics of Escherichia coli in goat milk and Bacillus licheniformis in cloudberry jam treated by ohmic heating | Pereira, Ricardo; Martins, Joana; Mateus, C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Out-2012 | Development and characterization of novel edible films/coatings as a vehicle for incorporating compounds with functional and antimicrobial properties | Martins, Joana | Tese de doutoramento | Acesso restrito UMinho |
2015 | Development of an intelligent bio-based packaging system | Martins, A.; Cerqueira, M. A.; Martins, Joana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Dez-2015 | Edible bio-based nanostructures: delivery, absorption and potential toxicity | Martins, Joana; Ramos, Óscar L.; Pinheiro, A. C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
29-Mar-2020 | Edible films based on black chia (Salvia hispanica l.) seed mucilage containing Rhus microphylla fruit phenolic extract | Charles-Rodríguez, Ana V.; Rivera-Solís, Luz L.; Martins, Joana T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Mai-2011 | Edible films-based on k-carrageenan/Locust bean gum – effects of different polysaccharide ratios on film properties | Martins, Joana; Cerqueira, M. A.; Bourbon, A. I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Mai-2016 | Edible packaging for dairy products | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Martins, Joana T., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Set-2018 | Effect of bio-based nanostructures in curcumin bioaccessibility: physical state and carrier oil type | Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Effect of chitosan-Aloe vera coating on postharvest quality of blueberry (Vaccinium corymbosum) fruit | Vieira, Jorge M.; Flores-López, M. L.; Jasso de Rodríguez, D., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Effect of chitosan-based coatings on the shelf life of Salmon (Salmo salar) | Souza, B. W. S.; Cerqueira, M. A.; Ruiz, Héctor A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
11-Jun-2011 | Effect of drying and application method in the efficiency of an edible coating on a semi-hard cheese | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Martins, Joana T.; Souza, B., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Effect of glucose oxidase incorporation in chitosan edible films properties | Lopes, M. I.; Martins, J. T.; Fonseca, L. P., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Jun-2011 | Effect of glycerol and corn oil on wettability of polysaccharide coatings | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B.; Martins, Joana T., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2022 | Effect of green propolis extract on functional properties of active pectin-based films | Júnior, Luís Marangoni; Gonçalves, Sayeny de Ávila; Silva, Renan Garcia da, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
22-Out-2009 | Effect of moderate electric field in the physical and transport properties of chitosan coatings | Souza, B. W. S.; Cerqueira, M. A.; Casariego, A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Effect of the application of a galactomannan coating incorporating nisin on the growth of Listeria monocytogenes on Ricotta cheese | Martins, Joana; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2023 | Effect of the seasonality of Atlantic Bonito (Sarda sarda) on chemical, nutritional and sensory characteristics | Solinho, Joana; Pereira-Pinto, Ricardo; Martins, Joana T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
8-Out-2018 | Electric field processing: novel perspectives on allergenicity of milk proteins | Pereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2019 | Emergent food proteins Towards sustainability, health and innovation | Fasolin, Luiz H.; Pereira, Ricardo N.; Pinheiro, Ana Cristina, et al. | Artigo | Acesso aberto |