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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2013High-cell-density fermentation of Saccharomyces cerevisiae for the optimisation of mead productionPereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2012Impact of inoculum size on mead aroma compounds formation by wine strains of S. cerevisiaePereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2005Isolation and characterization of yeast strains with ability to decrease volatile acidity of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
27-Abr-2009Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2007Isolation of yeast strains with ability to reduce volatile acidity of winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Mai-2008Reduction of volatile acidity of wines by isolated and commercial yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Comunicação oral Acesso aberto
Out-2008Reduction of volatile acidity of wines by selected yeast strainsMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.ArtigoAcesso aberto
2009The effect of micro-oxygenation and cell immobilization on the reduction of excessive volatile acidity from winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2011The impact of acetate metabolism on yeast fermentative performance and wine quality: reduction of volatile acidity of grape musts and winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2011Use of immobilized saccharomyces cerevisiae cells to reduce volatile acidity of acidic winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Use of immobilized saccharomyces cerevisiae cells to reduce volatile acidity of acidic winesMoura, A. Vilela; Schuller, Dorit Elisabeth; Faia, A. Mendes, et al.Poster em conferênciaAcesso restrito UMinho