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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jun-2005Peptide profile of whey protein hydrolysates from free and immobilised trypsinRocha, Cristina M. R.; Teixeira, J. A.; Torres, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2021Physicochemical and microstructural properties of composite edible film obtained by complex coacervation between chitosan and whey protein isolateTavares, L.; Souza, H. K. S.; Gonçalves, M. P., et al.ArtigoAcesso aberto
Mai-2007Preparation of ingredients containing an ACE-inhibitory peptide by tryptic hydrolysis of whey protein concentratesFerreira, I. M. P. L. V. O.; Pinho, O.; Mota, M. V. T., et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2010Production and properties of agar from the invasive marine alga, Gracilia Vermiculophylla (Gracilariales, Rhodophyta)Villanueva, R. D.; Sousa, A. M. M.; Gonçalves, M. P., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Out-2009Rheological and structural characterization of gels from whey protein hydrolysates/locust bean gum mixed systemsRocha, Cristina M. R.; Teixeira, J. A.; Hilliou, L., et al.ArtigoAcesso aberto
2011Rheological characterization of κ-carrageenan/galactomannan and xanthan/galactomannan gels : comparison of galactomannans from non-traditional sources with conventional galactomannansPinheiro, A. C.; Bourbon, A. I.; Rocha, Cristina M. R., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Shear and extensional rheology of galactomannans extracted from seeds of Gleditsia triacanthos and Sophora japonica: comparison with guar gum and locust bean gumBourbon, Ana I.; Pinheiro, Ana Cristina; Ribeiro, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2007Spent grain as a new carrier for trypsin immobilisationRocha, Cristina M. R.; Balcão, Victor M.; Gonçalves, M. P., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2005Spent-grains and zeolites as potential carriers for trypsin immobilisationRocha, Cristina M. R.; Ducso, L.; Gonçalves, M. P., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Mar-2012The impact of seaweed life phase and postharvest storage duration on the chemical and rheological properties of hybrid carrageenans isolated from Portuguese Mastocarpus stellatusHilliou, L.; Larotonda, F. D. S.; Abreu, P., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Jan-2006Trypsin hydrolysis of whey protein concentrates: characterization using multivariate data analysisMota, M. V. T.; Ferreira, I. M. P. L. V. O.; Oliveira, M. B. P., et al.ArtigoAcesso aberto
2005Trypsin immobilisation on zeolitesRocha, Cristina M. R.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2011Water sorption and plasticization of an amorphous galacto-oligosaccharide mixtureTorres, D.; Bastos, Margarida; Gonçalves, M. P., et al.ArtigoAcesso aberto
21-Abr-2005Whey protein gelation: the effect of tryptic hydrolysisTorres, D.; Vicente, C. R.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2007Whey protein hydrolysis with trypsin immobilized on spent grainsRocha, Cristina M. R.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto