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Percorrer por autor Malcata, F. X.
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
15-Out-2014
Design of nanostructures, obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme upon heat treatment and selective environmental conditions
Monteiro, Adenilson A.
;
Monteiro, Márcia R.
;
Ramos, Óscar L.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
1-Jan-2013
Development and characterization of bioactive β-lactoglobulin nano-hydrogels for food applications
Ramos, Óscar L.
;
Pereira, Ricardo
;
Martins, Artur J.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
10-Set-2014
Development and characterization of β-lactoglobulin nanohydrogels for bioactive compound delivery
Ramos, Óscar L.
;
Pereira, Ricardo
;
Martins, Artur J.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
18-Set-2015
Development of β-lactoglobulin nanostructures for encapsulation and controlled release of nutraceuticals
Madalena, Daniel A.
;
Ramos, Óscar L.
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2013
Effect of whey protein purity and glycerol content upon physical properties of edible films manufactured therefrom
Ramos, Óscar L.
;
Reinas, Isabel
;
Silva, Sara I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Food-Grade Enzymes
Ramos, Óscar Leandro Silva
;
Malcata, F. X.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
6-Nov-2014
Influence of electro-heating on the production of whey protein cold-set hydrogels
Pereira, Ricardo
;
Rodrigues, Rui M.
;
Ramos, Óscar L.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2015
Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolate
Rodrigues, Rui M.
;
Martins, Artur J.
;
Ramos, Óscar L.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
15-Out-2014
Nanoencapsulation of quercetin into bio-based nanostructures obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme
Monteiro, Adenilson A.
;
Monteiro, Marcia R.
;
Ramos, Óscar L.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
22-Out-2014
Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating production
Ramos, Óscar L.
;
Pereira, Ricardo
;
Rodrigues, Rui M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2016
Production of whey protein-based aggregates under ohmic heating
Pereira, Ricardo
;
Rodrigues, Rui M.
;
Ramos, Óscar L.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
25-Mai-2014
Production of whey proteins nanosystems by electro-heating for nutraceuticals encapsulation
Pereira, Ricardo
;
Ramos, Óscar L.
;
Branco, Cristiana
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
14-Set-2015
Whey and Whey Powders: Production and Uses
Ramos, Óscar L.
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho