Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor Marx, Ítala M. G.
Subscrever estatísticas do autor Marx, Ítala M. G.
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 6-20 de um total de 20 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2020
Discrimination of sweet cherry cultivars based on electronic tongue potentiometric fingerprints
Rodrigues, Isabel
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
30-Nov-2022
Does water addition during the industrial milling phase affect the chemical-sensory quality of olive oils? The case of cv. Arbequina oils
Marx, Ítala M. G.
;
Casal, Susana
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2021
Effect of malaxation temperature on the physicochemical and sensory quality of cv. Cobrançosa olive oil and its evaluation using an electronic tongue
Marx, Ítala M. G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
29-Abr-2021
Estimating hydroxytyrosol-tyrosol derivatives amounts in cv. Cobrançosa olive oils based on the electronic tongue analysis of olive paste extracts
Marx, Ítala M. G.
;
Casal, Susana
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
30-Mai-2022
Impact of fresh olive leaves addition during the extraction of Arbequina virgin olive oils on the phenolic and volatile profiles
Marx, Ítala M. G.
;
Casal, Susana
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2022
Impact of incorporating olive leaves during the industrial extraction of cv. Arbequina oils on the physicochemical--sensory quality and health claim fulfillment
Marx, Ítala M. G.
;
Casal, Susana
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Fev-2021
Impact of the malaxation temperature on the phenolic profile of cv. Cobrançosa olive oils and assessment of the related health claim
Marx, Ítala M. G.
;
Casal, Susana
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2020
Impact of thermal sterilization on the physicochemical-sensory characteristics of Californian-style black olives and its assessment using an electronic tongue
Martín-Vertedor, Daniel
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
21-Jul-2022
Inoculation of cv. Arbequina olives with fungi isolated from leaves and its effect on the extracted oils' stability and health-related composition
Marx, Ítala M. G.
;
Baptista, Paula
;
Casal, Susana
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
17-Jun-2019
Monitoring physicochemical and sensory attributes during debittering of stoned green olives
Marx, Ítala M. G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Jul-2019
Monitoring the debittering of traditional stoned green table olives during the aqueous washing process using an electronic tongue
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
;
Dias, Luís G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
16-Jun-2021
A potentiometric electronic tongue as a discrimination tool of water-food indicator/contamination bacteria
Ghrissi, Hiba
;
Veloso, Ana C. A.
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jun-2017
Quantification of table olives' acid, bitter and salty tastes using potentiometric electronic tongue fingerprints
Marx, Ítala M. G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Dias, Luís G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2020
Sweet peppers discrimination according to agronomic production mode and maturation stage using a chemical-sensory approach and an electronic tongue
Guilherme, Rosa
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
6-Dez-2021
Volatile-olfactory profiles of cv. Arbequina olive oils extracted without/with olive leaves addition and their discrimination using an electronic nose
Marx, Ítala M. G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto