Percorrer por autor Nunes, Fernando M. Subscrever estatísticas do autor Nunes, Fernando M.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 4-15 de um total de 15 resultados. < anterior 
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
4-Mai-2016Efeito da aplicação de produtos enológicos na eliminação de Aflatoxinas em vinho brancoFerreira, A. B.; Silva, D.; Rocha, C., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
12-Jun-2017Effect of the application of oenological products on fumonisin B2 (FB2) reduction/removal in contaminated red and white winesRocha, C.; Cosme, Fernanda; Silva, D., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Elimination of aflatoxins B1 and B2 in white and red wines by bentonite fining. efficiency and impact on wine qualityCosme, Fernanda; Inês, António; Ferreira, Beatriz, et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2021Elimination of ochratoxin A from white and red wines: Critical characteristics of activated carbons and impact on wine qualityCosme, Fernanda; Inês, António; Silva, Davide, et al.ArtigoAcesso aberto
2015Food safety in wine: removal of ochratoxin A in contaminated white wine using commercial fining agentsInês, António; Silva, Davide; Carvalho, Filipa, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Abr-2015Influence of different activated carbons on Ochratoxin A decrease in winesInês, António; Silva, Davide; Nunes, Fernando M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Mai-2018Influence of non-allergenic fining agents on white wine phenolic and volatile compositionQuintela, Jorgina; Oliveira, J. M.; Filipe-Ribeiro, Luís, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
30-Dez-2021Orange thyme: phytochemical profiling, in vitro bioactivities of extracts and potential health benefitsSilva, Amélia M.; Félix, Luís M.; Teixeira, Isabel, et al.ArtigoAcesso aberto
24-Jul-2021Red seaweeds strengthening the nexus between nutrition and health: phytochemical characterization and bioactive properties of Grateloupia turuturu and Porphyra umbilicalis extractsFerreira, João; Hartmann, Anja; Martins-Gomes, Carlos, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
13-Abr-2015Removal of ochratoxin A from contaminated white and red wines using oenological fining agentsCosme, Fernanda; Carvalho, Filipa; Nunes, Fernando M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
3-Jun-2020Thymus zygis subsp. zygis an endemic portuguese plant: phytochemical profiling, antioxidant, anti-proliferative and anti-inflammatory activitiesSilva, Amélia M.; Martins-Gomes, Carlos; Souto, Eliana B., et al.ArtigoAcesso aberto
2020Two- and three-dimensional spectrofluorimetric qualitative analysis of selected vegetable oils for biomedical applicationsZielinska, Aleksandra; Kubasiewicz, Konrad; Wójcicki, Krzysztof, et al.ArtigoAcesso aberto