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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
28-Jul-2021
Method for fractionating olive pomace, its products and uses thereof
Estevez Pintado, Maria Manuela
;
Ribeiro, Tânia Isabel Bragança
;
Oliveira, Ana Lúcia
, et al.
Patente
Acesso aberto
2023
Mining ancient medicine texts towards an ontology of remedies – A semi-automatic approach
Nunes, João
;
Belo, Orlando
;
Barros, Anabela
Artigo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
24-Out-2018
Multi-feedstock biorefinery for valorization of forest and marginal land resources: comparative autohydrolysis
Pontes, Rita
;
Romani, Aloia Perez
;
Michelin, Michele
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Mar-2021
Prebiotic effects of olive pomace powders in the gut: In vitro evaluation of the inhibition of adhesion of pathogens, prebiotic and antioxidant effects
Ribeiro, Tânia Bragança
;
Costa, Célia Maria
;
Lopes, Maria Teresa
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Abr-2021
Study of olive pomace antioxidant dietary fibre powder throughout gastrointestinal tract as multisource of phenolics, fatty acids and dietary fibre
Ribeiro, Tânia B.
;
Campos, Débora
;
Oliveira, Ana
, et al.
Artigo
Acesso aberto