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Percorrer por autor Pereira, José Alberto
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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2017
Biological control of Pseudomonas savastanoi pv. savastanoi by two bacterial isolated from olive tree phyllosphere
Mina, Diogo
;
Santos, Alba
;
Pereira, José Alberto
, et al.
Comunicação em painel
Acesso aberto
2017
Comunidade bacteriana associada à filosfera da oliveira e a sua capacidade antagonista contra Pseudomonas savastanoi pv. savastanoi
Mina, Diogo
;
Santos, Alba
;
Pereira, José Alberto
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2020
Discrimination of sweet cherry cultivars based on electronic tongue potentiometric fingerprints
Rodrigues, Isabel
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Effect of host plant and olive Ieaf spot disease on fungal community assembly in olive tree phyllosphere
Gomes, Teresa
;
Pereira, José Alberto
;
Lino-Neto, T.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2017
Endophytic and epiphytic fungal community associated to olive tree differ in antagonistic activity against Pseudomonas savastanoi pv. savastanoi
Gomes, Teresa
;
Pereira, José Alberto
;
Lino-Neto, T.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Exploring the phyllosphere bacterial community for improving tree crops protection
Mina, Diogo
;
Pereira, José Alberto
;
Lino-Neto, T.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Fev-2020
Impact of plant genotype and plant habitat in shaping bacterial pathobiome: a comparative study in olive tree
Mina, Diogo
;
Pereira, José Alberto
;
Lino-Neto, T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2020
Impact of thermal sterilization on the physicochemical-sensory characteristics of Californian-style black olives and its assessment using an electronic tongue
Martín-Vertedor, Daniel
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Out-2021
Kinetic study of the microwave-induced thermal degradation of cv. Arbequina olive oils flavored with lemon verbena essential oil
Cherif, Marwa
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2016
Monitoring olive oils quality and oxidative resistance during storage using an electronic tongue
Rodrigues, Nuno
;
Dias, Luís G.
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2022
Monovarietal olive oils fortified with carotenoids: Physicochemical and sensory trends and taste sensor evaluation
Murillo-Cruz, M. Carmen
;
Rodrigues, Nuno
;
Dias, Maria Inês
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2017
Screening of potential biocontrol bacterial against Pseudomonas savastanoi pv. savastanoi and elucidation of their mode of action
Mina, Diogo
;
Pereira, José Alberto
;
Lino-Neto, T.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2020
Sweet peppers discrimination according to agronomic production mode and maturation stage using a chemical-sensory approach and an electronic tongue
Guilherme, Rosa
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
22-Nov-2021
The use of electronic nose as alternative non-destructive technique to discriminate flavored and unflavored olive oils
Rodrigues, Nuno
;
Silva, Kevin
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto