Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor Peres, António M.
Subscrever estatísticas do autor Peres, António M.
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 75-90 de um total de 90 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
13-Abr-2014
Relação entre a cor e o perfil polínico de méis monoflorais usando árvores de decisão
Sousa, Mara E. B. C.
;
Dias, Luís G.
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2017
Sensory classification of table olives using an electronic tongue: Analysis of aqueous pastes and brines
Marx, Ítala
;
Rodrigues, Nuno
;
Dias, Luís G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2016
Sensory intensity assessment of olive oils using an electronic tongue
Veloso, Ana C. A.
;
Dias, Luís G.
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2019
Serra da Estrela cheeses free amino acids profiles by UPLC-DAD-MS/MS and their application for cheese origin assessment
Lima, M. J. Reis
;
Guiet, Andréia Oliveira Santos
;
Falcão, Soraia
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
Single-cultivar extra virgin olive oil classification using a potentiometric electronic tongue
Dias, Luís G.
;
Fernandes, Andreia
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
19-Set-2014
A size exclusion HPLC method for evaluating the individual impacts of sugars and organic acids on beverage global taste by means of calculated dose-over-threshold values
Dias, Luís G.
;
Sequeira, Cédric
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2020
Sweet peppers discrimination according to agronomic production mode and maturation stage using a chemical-sensory approach and an electronic tongue
Guilherme, Rosa
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
A taste sensor device for unmasking admixing of rancid or winey-vinegary olive oil to extra virgin olive oil
Harzalli, Ussama
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
9-Jul-2019
The electronic nose coupled with chemometric tools for discriminating the quality of black tea samples in situ
Hidayat, Shidiq Nur
;
Triyana, Kuwat
;
Fauzan, Inggrit
, et al.
Artigo
Acesso aberto
22-Nov-2021
The use of electronic nose as alternative non-destructive technique to discriminate flavored and unflavored olive oils
Rodrigues, Nuno
;
Silva, Kevin
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
4-Jan-2019
Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challenges
Santos, A. O.
;
Vaz, Andreia
;
Rodrigues, Paula
, et al.
Artigo
Acesso aberto
6-Jul-2017
Unmasking admixtures of extra virgin olive oils with olive oils containing sensory defects using a multi-sensor taste device
Harzalli, Ussama
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Jul-2019
Unmasking sensory defects of olive oils flavored with basil and oregano using an electronic tongue-chemometric tool
Bobiano, Marta
;
Rodrigues, Nuno
;
Madureira, Marta
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Mar-2019
Valorisation of frozen chestnut by-products: technological challenges for the production of gluten-free flour
Borges, Ana
;
Fonseca, Catarina
;
Carreira, Filipa
, et al.
Artigo
Acesso aberto
6-Dez-2021
Volatile-olfactory profiles of cv. Arbequina olive oils extracted without/with olive leaves addition and their discrimination using an electronic nose
Marx, Ítala M. G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2016
Voltammetric aptasensors for protein disease biomarkers detection: a review
Meirinho, Sofia G.
;
Dias, Luís G.
;
Peres, António M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto