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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
1998Air pressure effect on growth behaviour of two different Kluyveromyces strainsPinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2000Air pressure effects on biomass yield of two different Kluyveromyces strainsPinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M.ArtigoAcesso aberto
2004Air pressure: an important parameter to fed-batch operation with high-density cultures of Candida utilisPinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2021Analysis of microstructure and texture of gluten- and lactose-free cereal bars, produced with different hydrocolloids and drying temperatures and no-added sugarMartins, Vanessa; Alves, M. Rui; Pinheiro, RitaArtigoAcesso restrito UMinho
27-Jun-2017Analysis of sensory effects of chitosan-based coatings applied on frozen salmon over six-months storageSilva, Pedro Miguel Peixoto da; Soares, Nuno F.; Bourbon, A. I., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Set-2017Application of chitosan-based coatings on frozen salmon - Sensory assessment and retail simulation approachSilva, Pedro Miguel Peixoto da; Soares, Nuno Miguel Ferreira; Barbosa, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1998Automatic determination of yeast cells viability by image analysisPinheiro, Rita; Amaral, A. L.; Ferreira, Eugénio C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Candida utilis metabolism and morphology under increased air pressure up to 12 barPinheiro, Rita; Lopes, Marlene; Belo, Isabel, et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2017Comparing the effects of glazing and chitosan-based coating applied on frozen salmon on its organoleptic and physicochemical characteristics over six-months storageSoares, N.; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Barbosa, Carla, et al.ArtigoAcesso aberto
23-Nov-2021Comparison of different preservation methods on the microbiological, texture and color properties of industrial bread during storage timeFerreira, Helder; Pinheiro, RitaResumo em ata de conferência Acesso aberto
24-Ago-2003Comparison of yeast response to increased pressure at aerobic and anaerobic conditionsBelo, Isabel; Ferreira, Eugénio C.; Pinheiro, Rita, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
1-Dez-1999Comportamento fisiológico da S. cerevisiae em cultura semi-contínua e em condições hiperbáricasBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Dez-2003Efeito da pressão de ar, oxigénio e CO2 na capacidade fermentativa da levedura de panificaçãoBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Campelo, Ana F., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
10-Mai-2018Effect of hydrocolloids and temperature on texture and nutritional properties of no sugar, gluten- and lactose-free cereal barsMartins, Vanessa; Alves, Rui; Pinheiro, RitaResumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Effect of hyperbaric stress on yeast morphology: Study by automated image analysisCoelho, M. A. Z.; Belo, Isabel; Pinheiro, Rita, et al.ArtigoAcesso aberto
1998Effects of air pressure on batch cultures of Kluyveromyces marxianus with different lactose concentrationsPinheiro, Rita; Belo, Isabel; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2001Effects of hyperbaric air on the Saccharomyces cerevisae morphology and viabilityBelo, Isabel; Pinheiro, Rita; Mota, M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Estudo do efeito da pressão na fisiologia de levedurasPinheiro, RitaTese de doutoramentoAcesso aberto
2022Evaluation of mature banana peel flour on physical, chemical, and texture properties of a gluten-free RissolGomes, Sofia; Vieira, Bruna; Barbosa, Carla, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
5-Jul-2022Evaluation of physicochemical, texture, sensory and microbiologicalproperties of fresh Sarrajão (Sarda sarda) fillets during storage timeSolinho, Joana; Pinto, Ricardo; Santos, Joana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto