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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2014 | Description of a strain from an atypical population of Aspergillus parasiticus that produces aflatoxins B only, and the impact of temperature on fungal growth and mycotoxin production | Arita, C.; Calado, Thalita; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
12-Fev-2020 | Detection methods for aflatoxin M1 in dairy products | Vaz, Andreia; Cabral Silva, Ana C.; Rodrigues, Paula, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2022 | Distribution of aflatoxin M1 during production of sheep and goat cheeses | Vaz, Andreia; Mendonça, Álvaro; Rodrigues, Paula, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
16-Set-2012 | Efeito da radiação γ em soluções de aflatoxinas | Calado, Thalita; António, Amilcar L.; Cabo Verde, Sandra, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Effect of Gamma radiation on mycotoxins solutions | Calado, Thalita; António, Amilcar L.; Rodrigues, Paula, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2009 | Food mycology : from the fork to the farm | Venâncio, Armando; Lima, Nelson; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2011 | Identificação de fungos aflatoxigénicos em produtos alimentares por métodos moleculares | Rodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Incidence and diversity of the fungal genera Aspergillus and Penicillium in Portuguese almonds and chestnuts | Rodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Artigo | Acesso aberto |
2023 | Isolation of filamentous fungi from different food matrices from Angola and Mozambique | Dias, Teresa Vale; Matusse, Claudio; Carvalho, Susana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2010 | Liquid chromatography for multimycotoxin detection for filamentous fungi identification | Soares, Célia; Rodrigues, Paula; Freitas-Silva, O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | MALDI-TOF ICMS as a modern approach to identify potential aflatoxigenic fungi | Rodrigues, Paula; Santos, Cledir; Kozakiewicz, Z., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2008 | MALDI-TOF MS potentialities and limits to characterise aflatoxigenic species of Aspergillus Section Flavi | Rodrigues, Paula; Santos, Cledir; Kallow, Wibke, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Micotoxinas: Contributos da Micoteca da Universidade do Minho (MUM) para a segurança alimentar | Rodrigues, Paula; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2008 | Modern polyphasic methods that include MALDI-TOF analyses for fungal identifications and authentications | Lima, Nelson; Rodrigues, Paula; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2019 | Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hams | Rodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
12-Jun-2023 | Mycobiota of São Jorge cheeses with different ripening periods | Vale Dias, Teresa.; dos Santos, V.; Santos, Carla Isabel Arcanjo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2022 | Pilot Study of the air mycobiota of a cheese factory | Dias, Teresa; Santos, Carla Isabel Arcanjo; Salgado, Susana, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
2010 | Portuguese isolates of Aspergillus section Flavi unraveled by the calmodulin gene | Rodrigues, Paula; Torres, A.; Nunes F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Jun-2012 | Taxonomy of Aspergillus: integration of methods for new and revisited species in section Flavi | Rodrigues, Paula; Soares, Célia; Santos, Cledir, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
4-Jan-2019 | Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challenges | Santos, A. O.; Vaz, Andreia; Rodrigues, Paula, et al. | Artigo | Acesso aberto |