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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
3-Jul-2011Layer-by-layer deposition on -carotene oil-in-water nanoemulsions: an edible multi-layer systemSilva, Hélder D.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Cunha-da-Silva, M. G., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
12-Ago-2016Multilayer nanocapsules as a vehicle for release of bioactive compoundsPinheiro, Ana Cristina; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Silva, Hélder D., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2010Nano structures for food applicationsSilva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Nanoemulsions for food applications: development and characterizationSilva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2011Nanoemulsions of β-carotene using a high-energy emulsification-evaporation techniqueSilva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
25-Set-2011Natural hydrocolloids for nanotechnological applications in foodsVicente, A. A.; Quintas, Mafalda A. C.; Cerqueira, Miguel A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Physico-mechanical properties of chitosan films with carvacrol and grape seed extractRubilar, J. F.; Cruz, R .M. S.; Silva, Hélder D., et al.ArtigoAcesso aberto
20-Jul-2010Production of β-carotene nanoemulsions prepared by a high-speed blender: characterization and stability evaluationSilva, Hélder D.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B. W. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Mar-2012Unravelling the behaviour of curcumin nanoemulsions during in vitro digestion: effect of emulsifier typePinheiro, Ana Cristina; Silva, Hélder D.; Azevedo, Alexandra, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Unravelling the behaviour of curcumin nanoemulsions during in vitro digestion: effect of the surface chargePinheiro, A. C.; Lad, M.; Silva, Hélder D., et al.ArtigoAcesso aberto