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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Dez-2018Dairy products discrimination according to the milk type using an electrochemical multisensor device coupled with chemometric toolsTazi, Imam; Triyana, Kuwat; Siswanta, Dwi, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Fev-2020Dataset on free amino acids contents of Serra da Estrela PDO cheeses determined by UPLC-DAD-MS/MSLima, M. J. Reis; Santos, A. O.; Falcão, Soraia, et al.ArtigoAcesso aberto
8-Fev-2006Design of estimators for specific growth rate control in a fed-batch E. coli fermentationRocha, I.; Veloso, Ana C. A.; Ferreira, Eugénio C.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2005Design of interval observers for an E. coli fed-batch fermentation with uncertain inputsVeloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
4-Jul-2005Design of on-line state estimators for a recombinant E. coli fed-batch fermentationVeloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2012Determination of 2,4,6-trichloroanisole by cyclic voltammetryFreitas, P.; Dias, Luís G.; Peres, A. M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
9-Set-2012Determination of 2,4,6-trichloroanisole by cyclic voltammetryFreitas, Patrícia; Dias, L. G.; Peres, António M., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
17-Jun-2019Development of a UPLC-MS/MS method for establishing Serra da Estrela´s free amino acids profileSantos, Andréia O.; Falcão, Soraia I.; Fontes, Luísa, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2014Dietary sugars analysis: quantification of fructooligossacharides during fermentation by HPLC-RI methodCorreia, Daniela M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
13-Abr-2016Discriminação de soluções padrão de defeitos sensoriais associados à fermentação anormal de azeitonas de mesa recorrendo a uma língua eletrónica e quimiometriaMarx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, L. G., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2017Discrimination of olive oil by cultivar, geographical origin and quality using potentiometric electronic tongue fingerprintsSouayah, Fatma; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2020Discrimination of sweet cherry cultivars based on electronic tongue potentiometric fingerprintsRodrigues, Isabel; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al.ArtigoAcesso aberto
5-Dez-2019Discrimination of three bacteria species using a potentiometric electronic tongueTeixeira, Guilherme Gobbi; Katel, Anna; Veloso, Ana C. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
30-Nov-2022Does water addition during the industrial milling phase affect the chemical-sensory quality of olive oils? The case of cv. Arbequina oilsMarx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2021Effect of malaxation temperature on the physicochemical and sensory quality of cv. Cobrançosa olive oil and its evaluation using an electronic tongueMarx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2008Eficácia da própolis no controlo da loque americana. Avaliação em zonas controladasVilas-Boas, Miguel; Veloso, Ana C. A.; Peres, António M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classificationPeres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
7-Set-2014Electrochemical multi-sensors device coupled with heuristic or meta-heuristic selection algorithms for single-cultivar olive oil classificationPeres, António M.; Veloso, Ana C. A.; Pereira, J. A., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
4-Dez-2018Electrochemical sensor-based devices for assessing bioactive compounds in olive oils: a brief reviewMarx, Ítala M. G.; Veloso, Ana C. A.; Dias, Luís G., et al.ArtigoAcesso aberto
2016Electrochemical sensors for assessing antioxidant capacity of bee productsPeres, António M.; Sousa, Mara E. B.; Veloso, Ana C. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho